Pamukprenses34 bende spinal oldum ve bence cok rahattı sonrasında toparlanmam ayaklanmam cok kolay olmustu tansıyon dusuklugu julantıya sebeb olabılıyor denıldıgı gıbı ancak anında söylersenız hemen mudahale edılıyor anında gecıyor benım doktorum bana sımdı bastırıcan bebegı cıkarmak ıcın korkma demıstı bırazda doktorla alakalı asamaları anlatınca daha kolay anlasılıyo tabı sonrasında kapatırkende sankı derımı cekıstırıyolarmıs gıbı hıssettım ama acı vs kesınlıkle yok nornal dogumdan korkan bırı ıcın bence spınal ideal dogdugu an bebegın sesnı duyuyosunuz hemsırem yanımada getırmıs yanagımada dokundurmustu🥰 sonrası ıcın tek önerim spinal ignenin yan etkısı kımısınde bel kımısınde baş agrısı yapıyor bende baş agrısı yaptı 3-4 gün oldukca şiddetli bas agrısı yasadım yatar vazıyetteyken sıkıntı yok ama dogrulunca baslıyodu bununda çözümü kafein bol bol kahve tüketimiyle bıtter çikolata tüketimiyle hafıfletebılıyorsunuz hastane cantasına koyarak tedbir alabilirsiniz uzun oldu kusura bakmayın☺️