tazegebe58 Portredekitirtil zaten bu düşünme pozundan sonra biz yüzünü açsın derken bir de ayağıyla yüzünü kapattı 😂
beyzacmvrc Medine_yasar05  Bizde de durum artık böyle ☺️🐣 sizde hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız insaallaaahhh ❣️
Sevval0308 Deletedmom_116 nerde edep terbiye 😂😂😂Z den başka bir kuşaklar bunlar bacım agsgsgsg şaka Maka Allah hayırlı gunlere koysun
Nazalex Bal yanaklı birisi. Diğeri hep poposunu gösterdi maşallah doyduk poposuna üç kontroldür utangaç heralde 😂
Nazalex Medine_yasar05 hanım hanımm naptın bu bebeye çıkınca sana haddini bildiririm der gibiii😂😂 allam küçükcüksün bi de nedir bu mimikler😍
AyFa1608 tazegebe58 o el öyleyse hep kalır😅 benim kızım da hep böyleydi şimdi emerken bile eller kollar böyle. Uyurken emerken tepinirken hep 😅
tazegebe58 AyFa1608 her ultrasonda eli yüzünde hiç tam göremedik yüzünü😂 Benimde kızım olacakkk🥹 Minnoş ellerini yesinler doğduktan sonra da yüzünde demek 😂
Hhbnhbnjvv Medine_yasar05 foto atamiyorum benimkini gorseniz kaçları çatık agzı sımsıkı kapalı😂😁😁neye sinirlendi acaba diyorum🥺
DuyguKays Medine_yasar05 ben patlicanlı börek yemiştim de gitmiştim bi gör suratı memnuniyetsiz mutsuzzz 😂😂