Aysnrbtnn Akgnedda temmuzdan itibaren mi geçerli yoksa şimdiden itibaren mi ☹️ 1 hafta içinde doğurucam sanırım 38+4 haftalığım temmuza kalmaz diye düşünüyorum ama normal doğum 7 bindi en son
Akgnedda Aysnrbtnn Pazartesinden itibaren gecerli olacakmiş yani şasirmadim herseye zam gelip buna gelmemesi sacma olurdu
Yasemin2808 Kubrascioglu çok zam geldi geçen haftada ben gittim çakmak erdem hastanesine muayene 375 TL idi 595 olmuş 38.haftamiz bizim zam gelmiş normal doğum 6.000 TL’den 7.400 sezeryan 7000 TL’den 9500 dediler bize ne yazık ki
Tugraseda Mervesoydas 14.700dü ama simdi kaç olmustur bilmiyorum bana bu ayın başında verdikleri listeye bakarak söyledim size. Ama üstüne zam geldi kaç olmustur bi sorarsınz
Aysnrbtnn Akgnedda ay inanmıyorum ya e bugün doğurduk 7 bin doğuramadık pazartesi doğurduk normal 10 bin o zaman ne saçma yaa
Akgnedda Aysnrbtnn Vallahi bizler zammi almadan hastanelerin zam koymasida asiri sacma bir olay elimiz mecbur veriyoruz ama soyguncukuktan baska bisey degil insanlar tekrar hamile olmaya cekinir hale geldi bu nasil işti istanbul gibi biyerde birde devlet imkani cok kisitli resmen mecbur gibi biseyiz ozellere
Birerkekbirkizannesi YaseminKsrc göztepe medicalpark a gidiyorum, oraya da zam gelmiş. Özel sigortamız var, sezaryen 15bin diye konuşmuştuk, cuma günü 21bin oldu dediler 🤦🏻♀️ bir de zam değil fiyat güncellemesi demiyorlar mı acaip sinir oluyorum.
Aysnrbtnn Akgnedda evet öyle gerçekten ben iki üç kere devlete gittim her seferinde bir azar ilk gebelik insan süreci de bilmiyor ilk gittiğimde canlı bebek tamam kalk dedi tansiyon ölçtürmedim bilmiyordum o zaman bir ton yüz yaptı doktor insan çekine çekine gidiyor
Akgnedda Aysnrbtnn Özellerde insanlik göruyosun gecen cati muaynesi oldum yemin ederim camasirimi bile onlar indirdi kaldirdi hele doktorumun tatli dilliligini soylemiyorum bile cocuklarimizin cani sagolsun eşlerimizin cani sagolsun napalim saglik icin veriyosun yani
sevcanbyhtn YaseminKsrc asgari ucrete zam geldi ya ondan herseye zam geliyo bizde esimle gecen hafta gittik hastaneye paket satin alma yoktu yoksa anlastigimiz fiyati odeyecektik ama malesef ameliyat gunu sabahi fiyat neyse o fiyat odenip sezeryan olucakmisim ne kadar zam gelir eylulde bilmiyorum artik😏
ozlemm-123 1996snl esenler avicenna ibrahim çelebi doktoru kesinlikle tavsiye ederim hayatımda görüp görebileceğim en eğlenceli güleryüzlü espirili ve ilgili doktor. O kadar rahatlatıyorki insanı hiç korku kalmıyor yanından çıkınca. Kendisi benim doğum tarihlerimde olmadığı için doğumumu yapamayacak bu yüzden çok üzülüyorum. 450 tl muayene ücreti zorunlu sezaryen 11000 isteğe bağlı 12000