Goksu_argum_1 YaseminKsrc yine bizimkinden iyiymiş muayene parası 600 normal doğum egerki doktorun iş saatine denk gelirse 12bin mesai dişi olursa 15bin oluyo gittiğim hastanede tek bu doktor var mecbur mesaj dişida olsa aynı doktor olucak ekstra nöbetçi doktor yok
YaseminKsrc mavilikler7 Bende bugün randevu almak için aradım öyle söylediler hatta doktorla alakalımi zam mı geldi dedim zam geldiğini söyledi 🤷♀️
Mervesoydas baybarsmom ya bende pendik medipole gidiyorum aradim suan muayene 475di 620 olmus ama dogum parasini soylemediler
Aysnrbtnn Mervesoydas temmuzdan itibaren mi geçerli acaba yoksa şimdiden itibaren mi 1 hafta içinde doğurucam 7 bindi normal doğum ☹️
Tugraseda Mervesoydas 14.700dü ama simdi kaç olmustur bilmiyorum bana bu ayın başında verdikleri listeye bakarak söyledim size. Ama üstüne zam geldi kaç olmustur bi sorarsınz
Akgnedda Bende camlica medipol sedef hocaya takipliyim normal dogum 6.5 dan 10 olmus birden Bire bu kadar artmasida yani biraz soygunculuk gibi degilde nedir ama son gunlerim mecbur gidiyorum doktorumuda cok seviyorum sirf onun icin vallahi
Aysnrbtnn Akgnedda temmuzdan itibaren mi geçerli yoksa şimdiden itibaren mi ☹️ 1 hafta içinde doğurucam sanırım 38+4 haftalığım temmuza kalmaz diye düşünüyorum ama normal doğum 7 bindi en son