Bebiskosuu Kubrascioglu sizinki çok iyi. Ben Bahçelievler mesipoldeyim. Derya kanza Gül için normal 12.500 zorunlu Sezeryan 18.500 isteğe bağlı 32-33 mü ne dedi..
mavilikler7 YaseminKsrc ben de oraya gidiyorum ama daha 4+4 üm doğum ücretlerini sormadım o yüzden benim vaktim gelene kadar en az 2 zam daha alır :) şu an 480 TL muayene ücreti var. Benim doktorum da sema hanım sizin ki kim?
YaseminKsrc mavilikler7 Ayşe Şeyma Küçükakça 1 hafta önce bende 490 vermiştim ama artık muayene ücreti ne zam geldiği için 580 olmuş
Zehra_clk12 YaseminKsrc bende gaziosmanpaşa medicalparka gidiyorum zam olmadan önce muanesi 1000 doğum en son 15 bin demişlerdi zamlı doğum 18 20 olmuştur yani gerçekten napıcağımızı şaşırdık artık
YaseminKsrc 1996snl Çok memnunum güler yüzlü bi doktor utanıp sıkılmadan herşeyi sorabileceğimiz birisi Gittiğim doktor ayşe şeyma küçükakça
Zeyno19 YaseminKsrc anladim canim bende izne cikmadan bigun once gtmistim kontrole .acil bisi olursa bende baska doktora goruncem ama normlade zaten ayda bir gidiorum
mavilikler7 YaseminKsrc YaseminKsrc nasıl 580 ? Ben daha 3 gün önce gittim 480 TL verdim muayene ücreti
mavilikler7 YaseminKsrc pardon siz Medipole gidiyormuşsunuz ben Çamlıca erdem Hastanesi’ni kast etmiştim
1996snl Bebiskosuu doğumuma 1aydan az kaldı bende araştırmaya başladım Şuan hastanedeyim buradaki operatör doktorları araştırıyorum Esenler medipol hastanesin deki doktorları araştırcam içine sinen başka doktor bulursam doğumu asiye hanımda yapmayabilirim seviyorum doktorumu ama fiyatlar çok gazla ya hadi normal metalde Sezeryan ne öyle ya 4.000birden zam mı olur
Jale92 Benim hastanem takipte olan hastalara zam yapmıyor, sadece dogum icin tercih ederseniz o zaman ona göre fiyat belirliyor. Baştan 7.500 dedi sezeryana. İnsallah dogumda o fiyata olucak
1996snl YaseminKsrc şu şekildeki canım çok konuşma olunca karıştırdım biraz Ayşe Şeyma küçükkaya Çamlıca medipol Muayene 580 Normal 10 Zorunlu Sezeryan 13 İsteğe bağlı 25 Yeni fiyat bu şekilde demi
YaseminKsrc mavilikler7 Bende bugün randevu almak için aradım öyle söylediler hatta doktorla alakalımi zam mı geldi dedim zam geldiğini söyledi 🤷♀️
Bebiskosuu 1996snl ben de Sümeyye Betül gülü araştırıyorum esenlerden genel olarak memnun herkes ama doğum ücretini öğrenemedim daha bi de haftamız çok ilerledi bilmiyorum bu saatten sonra nasıl olacak
ozlemm-123 1996snl esenler avicenna ibrahim çelebi doktoru kesinlikle tavsiye ederim hayatımda görüp görebileceğim en eğlenceli güleryüzlü espirili ve ilgili doktor. O kadar rahatlatıyorki insanı hiç korku kalmıyor yanından çıkınca. Kendisi benim doğum tarihlerimde olmadığı için doğumumu yapamayacak bu yüzden çok üzülüyorum. 450 tl muayene ücreti zorunlu sezaryen 11000 isteğe bağlı 12000