YaseminKsrc Çamlıca medipol takipliydim muayene doğum hepsine güzel zam koymuşlar. Farklı hastaneyi aradım onada gelmiş zam 😒
Deletedmom_110 YaseminKsrc özel hastaneler 3 ayda bir zam koyuyor Ben de giderken sürekli zam geliyordu muayeneye falan devlet hastanesine de gidilmiyor maalesef rezil bir şey mecbur özele gitmek zorunda kalıyoruz 🙃
Duygu_23456 YaseminKsrc hemde ne zam kız 1 haftada bin TL fark mi konur ya tamam ilgili flnlar ama bu kadarda olmaz sanki baştan yaratıyorlar bizi .
EsraifciUur YaseminKsrc bende Sedef Hocaya gidiyorum zam gelecek demişlerdi geçen ay demek arttırdılar doğum Kasım da inşallah Kasıma kadar artmaz daha😩
Hande_ismail YaseminKsrc allahtan 9 aydır gittiğim hastaneye zam gelmedi hep aynı fiyattı doğum fiyatınıda Mayıs ayında sabitlemiştim çok şükür 🙏
YaseminKsrc Deletedmom_110 Ben en fazla üzerine 2 belki 3 koyarlar diye düşünüyodum ama abartmişlar biraz
Zeyno19 YaseminKsrc anladim canim bende izne cikmadan bigun once gtmistim kontrole .acil bisi olursa bende baska doktora goruncem ama normlade zaten ayda bir gidiorum
Kubrascioglu İsteğe bağlı sezeryan fiyatları bütün ozellerde abartılmış durumda gittiğim hastanede normal doğumla arasında 2000 lira fark vardi şuan 5000 lira fark var.
YaseminKsrc Kubrascioglu Çamlıca erdemde 12 bin falan dediler isteğe bağlı genel olarakda uygun bi hastane diğerlerine göre
Bebiskosuu Kubrascioglu sizinki çok iyi. Ben Bahçelievler mesipoldeyim. Derya kanza Gül için normal 12.500 zorunlu Sezeryan 18.500 isteğe bağlı 32-33 mü ne dedi..
Allahkahretmesin1 Kubrascioglu İsteğe bağlı sezeryan fiyatları bütün ozellerde abartılmış durumda Her hastane için aynı şeyi geçerli değil şahsen benim gittiğim hastanede normal ve sezaryen ücretleri aynı
mavilikler7 YaseminKsrc ben de oraya gidiyorum ama daha 4+4 üm doğum ücretlerini sormadım o yüzden benim vaktim gelene kadar en az 2 zam daha alır :) şu an 480 TL muayene ücreti var. Benim doktorum da sema hanım sizin ki kim?
Kubrascioglu YaseminKsrc bende çakmak erdeme gidiyorum ama daha yeni arkadaşım 7500 gibi biseye yaptı zorunlu sezeryani şuan zorunlu 9 isteğe bağlı 12500