Halilesma Yagmrakyldz başka bi doktora düşünüyorum zaten bu doktor yabancı pek açıklayıcı konuşamıyor zaten
Kamamir Yagmrakyldz Halilesma ben gittim ilk 5hafta 3 gündü, kan aldılar, vitamin D3 eksik ve folik asit eksik gördü , onu verdi bana, ekstra da vitaminleri decavit. Şımdı 10 hafta 1 günüm , kontrole gitmedim daha
ShemsTural Bende iki doktora gittim hic biri soylememisdi cunki unutuyorlar. Sonunda kendim sordum icmem gereklimi eve bunu ic dedi. Doktorlar cokmu ilgisiz benmi boylelerine denk geliyorum anlamadim 😤
Hayalvemasal00 Halilesma ben hamile kalmadan once icmeye basladim canim. Suan hangi vitaminleri iciyorsun. Normalde ilk 3 ay sadece folik asit kullanilmali
Halilesma Hayalvemasal00 bende hamile kalmadan önce kullanmaya başladım canm vitaminleri b12 d ve b vitamini folik asit destekli demir ilacı filan kullanıyorum canm
Halilesma Berkaytuana yok işte bende unuttum dün gittiğimde tekrar sordu hangi ilaçlar diye isimlerini söyledim tmm onlara devam et dedi işte ama internetten araştırdım gebelikte çoğu bayan kullanmış bu kullandıklarımı
Fidankoc Hulya57 bende 5+6 gunlugum ama ben eczaneden kendim aldım kullanıyorum hic bir sıkıntı olmaz kendinizde alıp için isterseniz yada bidaki kontrolde doktorunuza soyleyin
Esrarslan Halilesma bende 5+5 zaten önceden kullanıyordum kontrol İçin gittiğim de b12 takviye ve iyot takviyelisini kullana bilirsin dedi folik asitin onu aldım bi süredir de onu kullanıyorum
Halilesma Esrarslan yeni bi doktora görünmeyi planlıyorum canm ona sorup kullanmam daha doğru okur sanırım
Kamamir Yagmrakyldz ben ayın 22 gidecektim ama tam 3 aylık olsun diye bekliyorum, belki kız mı erkek mı söyler :)
AysenurHazal Kamamir canım ben de yarın 13 haftalık olcam nasip olursa :) doktora gittim 3 gün önce ikili tarama testi için ultrasonda gördüm bebegimi cinsiyeti sordum ama daha cok erken dedi aslında öğrenen varmis ama ikili tarama testi diye mi söylemedi bilmiyorum. :)
AysenurHazal 12+6 haftalik hamileyim. Doktorun istegi üzerine daha yeni biraktim folik asiti ve vitamin kullanmaya basladim. Mutlaka folik asiti size vermesi gerekiyordu. Ben kullandim ve daha yeni biraktim işte.