Halilesma Merhaba kızlar 5+5 deyim doktor folik asit vermedi daha önceden kullandığım vitaminleri kullanmaya devam etmem gerektiğini söyledi folik asit vermesi gerekmez miydi acaba
Hulya57 Halilesma merhabalar ne kadarlık hamilesiniz wermes i gerekir die biliyorum ama bende ilk kontrol e gidicm bakalm bana werecekmi
Aliiss Halilesma gebelikten 3 ay önce ve gebeliğin 12. Haftasına kadar kullanmak gerekiyor yani doktorum bana öyle söyledi
Ozderr Halilesma canım bende 5inci haftada gebe olduğumu öğrenir öğrenmez doktor hemen al dedi reçete tutuşturdu elime hatta geç bile kalmısız normal şartlarda Doğumdan üç ay önce veriliyor planlı bi gebelik olmadığı için böyle oldu maalesef
Berkaytuana Halilesma Canim 12 haftaligim daha yeni folik asite son verdi doktorum vitamine geçtik. Neden vermediğini sordun mu?
Fidankoc Hulya57 bende 5+6 gunlugum ama ben eczaneden kendim aldım kullanıyorum hic bir sıkıntı olmaz kendinizde alıp için isterseniz yada bidaki kontrolde doktorunuza soyleyin
Halilesma Hulya57 ben dün gittim canm kontrole keseyi gördük işte 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi
ebrucaliskan Ben gebelik düşündüğüm zaman yani gebelikten 1 ay önce başladım 12. Haftama kadar kullandırdı bana doktorum. Folik asit hücre yapıcı vitamin vermesi gerekiyordu aslında
Fatmanurkorkmaz Sağlık ocağında hamile olduğumu öğrendiğim gibi sağlık ocağındaki ebeler folik asit almamı söyledi eczaneden bi zararı yok sonuçta doktora çıkmadan kullanmaya başladım şuan tam 9 haftalık olduk 😊🙏🏻
Elifbekir Canım doktorun verdiği vitminde varsa gerek duymuyor bende kullandığım vitamin içinde vardı vermedi vitamin ilacın içindekiler bak
Halilesma Elifbekir ben daha önceden kullanıyordum o ilaci söyledim adını santafer ve benexol kullanıyorm canm santaferin üzerinde yazıyor folik asit diye içinde var ama bilmiyorum extra kullanmak lazımmı
Yagmrakyldz Halilesma doktorun onay vermeden kullanmamalısın bence bende şuan 10 haftalık gebeyim ben 5+6 da kullanmaya başladım
Elifbekir Halilesma hayır canm kullanman gerekmiyor bende hamile kalmadan önce vitamine başladım ve içinde vardı sağlık ocağı diyince doktorunu aradim sordum gerek yok zaten içinde var kullanıyorsun dedi canim
Halilesma Berkaytuana yok işte bende unuttum dün gittiğimde tekrar sordu hangi ilaçlar diye isimlerini söyledim tmm onlara devam et dedi işte ama internetten araştırdım gebelikte çoğu bayan kullanmış bu kullandıklarımı