Nuraaa Nur_50 oğlumun bir kitabı vardı orda hep mert mert dıye gezerdı cok severdı o kıtabfakı cocugu bende sevmıstım ordan aklımdaydı hep ☺️
Nuraaa Candy88 oğlumun ikinci ismi Ali ondan dolayı düşünmem ama Ali genelde güzel isim Mert şuanlık tek başına okeyim ama bakalım belki yanına sevecegım isim olursa ilave ederiz😍
gl12cn34 Nuraaa kuzenim Mert küçükken biraz yaramazdı ama suan aşırı saygılı efendi genç bir delikanlı , ve Mert ismi anlam olarakta cok güzel söyleyiş olarakta 🌸
ardengunes Nuraaa vallahi ismi gibi mert aslında korkusuz şuan kim ismini duysa çekiniyor o derece nam yapmış biri ama işte ailesi illallah etmiş durumda tabi hepsi bir olmuyordur 😊
Amineazra Nuraaa benim kardeşimin arkadaşı vardı sorumluluk sahibi çalışkan bir çocuktu çok edepli saygılı ailesine karşı ve çevresine karşı. Temiz titiz biriydi :))
Sagliklagelkucugum Nuraaa Çocuğun hamuru güzel olunca yani anne baba iyi niyetli, merhametli olunca o çocuk bi şekilde doğru yolu buluyor ben hep bunu gözlemliyorum. Çevre falan bi yere kadar etkiliyor 🤗
Nuraaa Sagliklagelkucugum cok sukr eşimden ben cok razıyım Allahım da ondan razı olsun Bır oglumuz var cok ılgılıyız onunla Oglumda sukurler olsun ıyı kalplı methametlı akıllı umarım sona kadar boyle olur
Agg0207 Nuraaa mert ismini bende beğeniyorum kızımın okuldaki en yakın arkadaşının adı o kadar akıllı bir erkek çocuğu ki çok naif nazik terbiyeli yardimsever