Nuraaa Arkadaşlar ikinci gebeliğim il bebeğim erkekti buda erkek İlkde ciddi anlamda uzun süre isim arayışına girdik ama dogumdan sonra isim konusunda netleştik bu defa daha erkenden isim bakmaya başladım Mert ismi hoşuma gidiyor yanına ekstra bir isim de düşüne bilirim Mert isminde tanıdıklarınızın cocugu varmı huyları nasıl ve Mert ismine uyumlu ne isim önere bilirsiniz
Ess91 Nuraaa dün eşimle konusuyoduk bizde murat isminde kötü bi insan tanimamisiz diye. Bi suru murat tanidim hepsi guler yuzlu iyi kalpli insanlardi banami oylesi denk geldi bilmiyorum
Sagliklagelkucugum Nuraaa benim tanıdığım mertler hep eğitimde, sporda, insan ilişkilerinde başarılıydı. Bence çok güzel bir isim bana kalırsa tek isim şeklinde kalabilir
Nuraaa Ess91 ya bende de tam tersi ama bence isimlerden cok cocukların yetısdıgı aıle ortam vok etkılı sadece isime baglamamak lazım
Havvaca Ess91 murat isminde nerde şerefsiz var bana bize denk geldi galiba 😂 şanslısin canım ahahahah çevremde 1 tane normal murat yok
Candy88 Ess91 Murat eniştem var kumarcı, alkolik, eşini dövme, çocuklara ilgisizlik ne ararsan var.. Tek başına isim etkili değil tabi ama bilin istedim..
Nuraaa Sagliklagelkucugum sizin yorumunuz beni mutlu ettı Ben zaten onlara zaman ayırır ılgımı sevgımı eksık etmem umarım karakterlerı de dogru gelişir😍
Nuraaa Nur_50 tam içüme sinmeyenedek ikinci isim konusunda galiba netleşmeyecegım 😂 benim için konusu bıraz zor Her iki ailede de dığru telaffuzu olacak ve her ıkı aıledede var olması önemli ismin
Nuraaa gulsu-can mert isminin enerjisine de baktım aslında cok guzel enerjı aldım Ilm oglum Umut ıkıncı de Mert olursa Umut Mert diye artık kostururum😅
ardengunes Nuraaa vallahi ismi gibi mert aslında korkusuz şuan kim ismini duysa çekiniyor o derece nam yapmış biri ama işte ailesi illallah etmiş durumda tabi hepsi bir olmuyordur 😊
Sagliklagelkucugum Nuraaa Çocuğun hamuru güzel olunca yani anne baba iyi niyetli, merhametli olunca o çocuk bi şekilde doğru yolu buluyor ben hep bunu gözlemliyorum. Çevre falan bi yere kadar etkiliyor 🤗
Nuraaa Nur_50 Mert Aras Uğur Bunlar şuanlık ortak isimler yani aklıma gelen ve içime sinen Uğur ama dayımın kızının çocugunun ismi ondan dolayı bende koymayım dedım Mert nıye enerji olarak benı cok etkıledı guclu karakter gıbı 😍
Candy88 Nuraaa Mertler genelde zeki ama çok hareketli oluyorlar.. Genelde güzel çocuklar benim karşılaştıklarım.. Mert Ali yakışıyor iki isim düşünüyorsanız
Nuraaa Candy88 oğlumun ikinci ismi Ali ondan dolayı düşünmem ama Ali genelde güzel isim Mert şuanlık tek başına okeyim ama bakalım belki yanına sevecegım isim olursa ilave ederiz😍