Bet1 ben de sık sık emzirmeye çalışıyorum canım �nan ki mama hem manevi hem de maddi olarak içime sinmiyor anne sütü varken kabızlık problemini sordum doktor hiçbir şey söylemedi sadece aptamil’in başka bir markasına geç dedi bir şeyler yazdı verdi gözleri çok aşırı çapaklanıyor sadece bana masaj yap dedi tamam yaparım yapmasına da hani mesela benim yengemin de kızı öyle oldu ona da bir damla verdiler şu an kızın gözü iyileşti doktorun bana söylediği şey de eğer ki mesajı devam ettirsem bile hala çapaklanıyorsa 15 ayda göz ameliyatı olunacak ameliyat mı kötü yoksa Damla mı ameliyat daha kötü sonuçta o damlayı versen ölür müsün gerçekten bazı doktorları anlamıyorum hele ki bilkent’in doktorlarının hiç anlamıyorum diyorum ki kız çok kabızlık problemi yaşıyor yani 40′a çıktığından beridir Evet anne çoğalıyor ama mama da kullanıyor ne gibi bir şeyler yapabilirim susuyor kadın çocuk gelişimi ayrı konuşuyor çocuk pediatri ayrı konuşuyor kime desen diyor kreşe gönder kimlerine de sen zor oluyor diyor maliyeti gerçekten çok yüksek istersen eşimin iş durumunda göz önünde bulundurduğunda bana evimin yakında olmadığı için arabayla alır götürmemiz lazım ama geç kalmak da istemiyorum 32 aylığa girecek