Bet1 bugün benim kafam çok karıştı canım çocuk pediatri bölümüne götürdüm oradaki doktor tam gün kreş verdi daha sonra çocuk gelişimciye yönlendirdi çocuk gelişimci de nefes egzersizleri yaptığının kreşe bir anda gönderirseniz çocuk kendini çok dışlanmış hisseder çünkü bir kardeşim doğdu O da evden giderse diyecek ki annemle babam beni istemiyor sikolojisi bozulur şu an içine kapanık bir çocuk onun grupları bulun oyun ablası bulun ben de dedim ki ben evden çıkamıyorum gerçekten evim Nur üstünde Park bile çok uzağımda her şey benim çok uzağımda dedi baba faktör olsun baba da çok geç çalışıyor ile kafesinde çalışıyor aile işletmeye ama ailesinden izin alamıyor çünkü çok kötü bir aile yapısı var o işten hiç çıkamıyor özel kreşlerde en az 3.50dan başlıyor aylık daha kırtasiye yeme içmeye gidip gelme de ayrı yani bizim aldığımız maaş belli yani yetemeyiz ona belediyenin kreşleri var oralarda �yi ama bunun kışı var araba bir oluyor bir olmuyor servisleri yok sanırım bilmiyorum araştırmam lazım bugün kuzenine götürdüm konuşur diye kuzeni onunla sürekli konuşmaya çalıştığı bir şeyler öğretmeye çalıştı oyunlar kurdu öğretmeye çalışıyor O bir 5 dakika oynuyor daha sonra kendi içine kapanıyor bir köşede duruyor mizaç geriye aynı babasına benziyor ama gerçekten canım benim yapmadığım şey kalmadı kitap mı desen hikayemi desem ben bir yaşına kadar Ekran hiç izlettirmemiş biriyim bazı kelimeleri ekrandan açıyorum kısıtlı Bir saatlerde izliyor ve kapatıyorum full ekranla olan bir çocuk değil bazen ne istiyorsa anlamamazlıktan geliyorsun kendisi söylesin diye direniyorum bu sefer de doktor dedi öyle yaparsan ne de olsa annem babam beni anlamıyor en iyisi konuşmayayım diyor bilmiyorum artık gerçekten canım kafam çok karışık ya tam tuvalet eğitimi de almamışken kreş gibi ortama koymak istemiyorum özlerim de tam gün çok uzun bir süreç yarım gün bile olsa her neyse de o da maliyete bağlı canım her şey pahalı alınmıyor çok zor ya benimle konuşmak istemiyor çünkü ne de olsa annem dilimi anlıyor diye bugün terliği mesela istiyordu 2 saat ağladı ben terliğini istediğini biliyordum Arabanın bagajında kalmıştı mesela arabayla geliyorduk saatlerce ağladı anneciğim ne istiyorsun bir tanem terlik mi istiyorsun bak terliğin şimdi burada bir sürü örnek verdim hala bile ağlıyor şu an uykuda bile kalkıp ağlıyor ayağını gösteriyor anlıyorum terlik istediğini