Ozderr Gyed 24 yaşındayım ama gören 18 filan sanıyor 😂😂 24üm de gebeyim seneye de anneyimmmm inşallah 🤗🙈
omerhalis Gyed baya cesaret aynen bende saskinim kendime nasip canim 13 yasinda oglum birazda iyi cunku herseyini kendi yapiyo artik ben cogunlugu bebekle daha iyi ilgilenirim
Gyed omerhalis benimde 14 yaşında ve 9 yaşında oğlum var şimdi 3.'ye hamileyim kızım olacak inşallah allah nasip ederse ...
Puhukuzusu Gyed Geç kalmamışsınız ki, üçüncüymüş :-) ben 30 yaşındayım ilk çocuğumu bekliyorum :-) Bir de 18 yaşındayım ilk çocuğumu bekliyorum gibi yorumlar gelmiş siz Geç dediniz onlar Genç anladı herhal 😅🙂
Gyed Puhukuzusu 30 dan sonrası riskli katagoriye giriyormuş diğer 2 çocuğuma göre bu çok ağır geciyo hamilelik olarak ben onu belirtmek istemiştim ama olsun paylaşımlar güzel 🤗🤗
Neylin Esilaminel biz aynı kategorideyiz sanırım 😬bende 40 yaşındayım ve ilk hamileliğim ,cevabını bulursanız benimle de paylaşın ki bende kategorimi bileyim 😜❤️
Yalinn8 Neylin Esilaminel ben de 31 im, ilk gebelik, farkindaligi daha yuksek yaslardayiz, artisi olur eksisi olmaz die dusunuyorum, en guzel kategori iste😉
Esilaminel Neylin inanin bulamadim bulursam yazarim 🤣 Saglikla kolaylikla kucaginiza almaniz dilegiyle⚘
Neylin Yalinn8 bencede öyle 😉(aslında genç yaşta anne olanları kıskanıyorum arkadaş gibi büyüyorlar çünkü ama çaktırmayın 😜)
Esilaminel Yalinn8 ne güzel yaklaşım kesinlikle haklisiniz evet ben kendi adıma abarttim ama tamamen istiyerek bekledim iyi ki de bu yaşımda olmuş diyorum... Saglikla kolaylikla kucaginiza almaniz dilegiyle⚘
Yalinn8 Neylin tabii o yaslarin da oyle bi guzelligi var ama o ozel bag her yasta kuruluyor onemli olan o😉
Neylin Sen benim yaşıma geldiğimde 9 yaşında çocuğu olan bir anne olacaksın kısmetse ,bende 50 ye girdiğimde 😬o yaşta hala aklım balındaysa,yürümeyi başarabiliyorsam ,elden ayaktan düşmezsem vs vs o bağı kurarım İNŞALLAH 😉
Gyed Neylin önemli olan anne olmak yaş olarak sınırlandımamak gerek tamamına erer inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim
Puhukuzusu Gyed Ben 35 diye biliyorum ama sınırı 🧐 inşallah zorlanmayız 🙏 amin. 2.yi de 35’e varmadan düşünüyorum büyük konuşmayayım ama.