Ecemakkuzu Ftmnurkc 15 te yanılma oluyor bende 16.gittigimde kız dediler sonrasında net erkek dedi,erken gitmişsiniz biraz daha beklemeniz gerek.
minikmucizeemaak Zeynalnaibe Yok ya doktoruna güveniyorsan kalmamalı bence. Ben doktoruma güveniyorum cinsiyet konusunda, görmese %100 demezdi. Ondan 2 gün sonra devlete idrar tahlili vermeye gittim devletteki de erkek bebek bu diye söyledi mesela
Minyonz Ftmnurkc bana da 19. Haftada %90 kız dedi. İki hafta sonra baska doktora gittim %99 erkek bu dedi. Allahtan hic bir şey almamıştım 😂
Havvaca Myasminn ayy şaka gibi resmen ahahahha gülüyorum şu an ama başıma gelse ne yapardım bilmiyorum 😂 Allah bağışlasın ♥️
inci_tanesi Ftmnurkc Evet malesef ilk bebeğiydi herşeyi pembe almıştı nasip banada son ay kız demislerdi inanmamistim oylede olmadı zaten hatta bacak arası boş dedi son dakika olacak iş mi dedim kendi doktorum göstermişti çünkü bacak arası diye oğlum oldu sonra
imren_melinarya MaErsoy bende oyle dusunuyordum erkek dedikleri icin ama kordonu organi zannetmisler 5. Ayin bitimine kiz dediler