Ftmnurkc imren_melinarya anlamıyorum ben gerçekten teyzemde de öyle olmuş kız demişler hep erkek doğmuş hatta benim bebek kızdı felan demiş doğurunca öğrenmiş büyük bir şok tabi
imren_melinarya MaErsoy bende oyle dusunuyordum erkek dedikleri icin ama kordonu organi zannetmisler 5. Ayin bitimine kiz dediler
turkuaz_ Myasminn benim kuzenımın oğluna 9 ay kız dediler doğumda bi gittik erkek herkes şok doktorlarda 😁😁
inci_tanesi Ftmnurkc Bir arkadaşımın başına geldi kız dediler doğuma kadar dogumhanede erkek olduğunu öğrenmişti doğunca şok olmuştu kız o an bebeği görmese insanın inanası gelmez
Papatyagbsn Ftmnurkc 22. Haftada zor öğrendik cinsiyeti sırf cinsiyet için doktorumuzu değiştik önce kız denildi 16. Haftada erkek denildi sonra pozisyon uygun değil denildi 22. Haftada başka doktora gittm kız denildi inşallah doğuma kadar değişmez 😂
inci_tanesi Ftmnurkc Evet malesef ilk bebeğiydi herşeyi pembe almıştı nasip banada son ay kız demislerdi inanmamistim oylede olmadı zaten hatta bacak arası boş dedi son dakika olacak iş mi dedim kendi doktorum göstermişti çünkü bacak arası diye oğlum oldu sonra
Ecemakkuzu Ftmnurkc kacinci haftada gittiniz genellikle öyle oluyor 20.haftadan sonrası net daha erken gittiniz sanırım