000 kişisel bakımına daha çok yöneldim ben açıkçası kıyafetler vs daha sonra aldım beşik bebek arabası vs vs. Şampuandır biberondur ☺️

• 000 bunu beğendi.

000 bu uygulamanın daha fazla kısmında ihtiyaç listesi olarak mevcut yada arama kısmından alışveriş başlığı ile ilgili paylaşımlara ulaşabilirsiniz

NaimeYilmaz, başlığı Bebek Alışverişi İlk Alınacaklar 🎈 olarak değiştirdi.

Ben genelin tam tersi bi yol izledim bakım ve kıyafet kısmını hallettim beşiği zaten bir yakınımdan alacağım bide küvetini sadece almamız gereken bebek arabası ve park yatağın yatak kısmı o kadar. Gene ufak tefek şeyler çıkar onlarıda gördükçe alırım.

• 000 bunu beğendi.

000 Ben kendim liste olusturdum aklima geldikce alinacaklari ekliyorum ,aldiklarimi siliyorum😊

• 000 bunu yanıtladı.
    • 000 bunu beğendi.

Gzd11gzd bende öyle yapmayı planlıyorum 😊

000 ilk bir tulum aldım geçen bayramda. Sonra beşik gördük aldık bebek arabası biberon seti mama sandalyesi birkaç çorap bir iki kıyafet bir paket bez. Tırnak törpüsü aldik. 15+6 haftaliğız. Gerisi yavaş yavaş olcak artık

İlk bebeğimde 15-16. Haftada babam fiyatlar artıyor gel mobilyasını ben alıyım demişti 2021 yılında bende indirimde buldukça puset yıkamak için katlanır küvet filan almıştım. Maalesef 18. Haftada bebeklerimi kaybettim 1 sene getirtemedim mobilyasını. Artık kabullendim getirttim şimdi yeniden bebek bekliyorum 5 haftalık birdaha tövbe almam son ana kadar eşyaları …

000 sağlıkla gelsin canım
          Bende önce fiyatı sürekli artanları aldım
          Bebek arabası beşik dolap gibi

• 000 bunu yanıtladı.
          • 000 bunu beğendi.

000 herşey maddiyatla ilgili bütçene göre önce herseyı bır ıkı günde alırsın alışverişin biter. Ama erken doğum riskim olacağını bılmıyordum bilseydim 7 ay olmadan herseyımı hallederdım yıkama düzenlemeyi bile bence ilk olarak hastaneye gıdecek bebek malzemelerı ıle kendı mslzemelerını al. Sonrasında yatacağı yeri ayarla beşiğini ondan sonra listene uy ama çok gece bırakma ne olur ne olmaz. Çünkü vücudun nasıl tepkı verecek bılmıyorsun mesela benı ter basıyor arabada gitmek ınanılmaz benı rahatsız edıyor ayaklarıma kramp gırıyor herşey yavaşladı ve 31 haftadayım. Sen belkı böle olmazsın ama bılemezsınde