Hilalclk naneliseker_ ben çok oldum doktor ilaç vermemişti doğal çözüm bul Diye ıkıninca bebeğim düşücek zannederdim.Ikinırken nefesimizi tutmayın nefesinizi yavaşça sakince vererek deneyin derin nefes al kasları rahat bırak şeklinde sonrasinda doğal çizimler ılık Ballı limonlu su faydalı elma sirkesi bir yemek kaşığı içmek fayda ediyordu ve kivi bende çok fayda etti 2 tane yemek bir de arada zeytinyağı içtim Bir yemek kaşığı
naneliseker_ Hilalclk hergun mu yaptınız yediniz bu uyguladiklarinizi. Mecbur ikiniyorum evet inşallah bse olmaz bebeğe doktor olmaz demisti
Elif__oztrk Activia probiyotik yoğurt kabızlığa birebir .hergün paketin yarısını yerseniz daha iyi olur bitirmeye çabalamayın🤗
Hilalclk naneliseker_ ballı limonlu suyu içtim düzenli olarak kabiz olduğumda sirkeyi haftada bir kere içmiştim öyle aklıma gelince kivi de aklıma geldikçe gün içinde 2 Tane yedim
Elif__oztrk naneliseker_ bütün marketlerde bulabilirsiniz ben Şok’tan almıştım, tekli veya 4 lü paketlerde satılıyor. Kayısı parçacıklı olanı öneririm 🤗
Themis naneliseker_ ben gebelik öncesindede kabızlık problemi çeken bir insandım. Ne kadar ıkınırsam ıkınauım çıkmıyor. Bünyem alıştı artık 😂 ama zorlama kendini bebeğinin sağlığı için 🤲🏻 Bol bol isotlu ürün tüket çok iyi geliyor
Deniizzz125 Benimde kronik kabızlık sıkıntım var bu konudan çok korkuyordum doktorum da fizyoterapistimde bi sıkıntı olmayacağını söyledi. Ama diyafram nefesi alıp 5 e kadar sayıp hafif ittirip ağızdan vermeyi deneyin
naneliseker_ Deniizzz125 ikinmanın mi sıkıntı olmayacağını dedi ? Sizede geçmiş olsun çok zor bir durum
Emineoksz naneliseker_ evet yaa oluyordu korkuyordum bende birsey olur diye ama olmadı çok şükür ilk kızımda da yeni hamileyken öyleydim