naneliseker_ Kızlar ilk haftalar kabız oldunuz mu? Bu bebeğe zarar verir mi ? İkıniyoruz otomatik men ve çok korkuyorum 2 dır kabız oluyorum ıkınmazsam yapamıyorum. Umarım birsey olmaz ilk gebeligim🥹Doktora da sormayı unuttum
Themis naneliseker_ hala devam ediyor malesef. Ikınmamaya çalış. Doktoruna söyle ilaç yazar direk. Ama ilk 3 ayda önermiyorlar diye biliyorum
Amineazra naneliseker_ bende de oldu ıkınmamaya çalıştım o da çok rahatsız ediyor insanı ama bol kuru kayısı bana çok iyi geldi günde 10 dan fazla yedim bir de geceden bir su bardağı içine iki tane attım sabah onu içtim o da iyi oldu
naneliseker_ Themis sende de ikinma oluyor mu. Mecbur ikiniyorsun yoksa af edersin çıkmıyor bakalım ne olacak
naneliseker_ Amineazra ikinmamak elde değil af edersin yoksa çıkmıyor. Umarım bebeğe birsey olmaz deneyeceğim sagolun
Emineoksz naneliseker_ valla bende öyleydim ikiniyordum da geçiyor ama çok şükür birsey olmadi ama kayısı yiyebiliyorsan ye hoşaf tarzida yiyebilirsin
rojdaa_5634 Kayısı hoşafı yapın kendinize iyi geliyor. Kuru kayısı tüketin gün içinde ⅚ tane yiyin her gün. En önemlisi bence ekmek yememeye dikkat edin. Bir de şeftali kivi de doktorumun onerisiydi.
Themis naneliseker_ ben gebelik öncesindede kabızlık problemi çeken bir insandım. Ne kadar ıkınırsam ıkınauım çıkmıyor. Bünyem alıştı artık 😂 ama zorlama kendini bebeğinin sağlığı için 🤲🏻 Bol bol isotlu ürün tüket çok iyi geliyor
Emineoksz naneliseker_ evet yaa oluyordu korkuyordum bende birsey olur diye ama olmadı çok şükür ilk kızımda da yeni hamileyken öyleydim
Berfn_dgn naneliseker_ ben hiç yaşamadım yaşamamak için hep acı tüketim yani miden acıya dayanıklıysa tabi fazla abartmadan benkendimce memnun kaldım açıkcası