NURGUL97 dolunayes Rena98 Kızlar bana da tahmin yaparmısınız rica etsem🙏🏻 Doğum tarihim - 23.09.1997 Eşimin d.tarihi - 27.04.1995 Son adetimin ilk günü - 16.05.2023 Çok teşekkür ederim şimdiden🌸🫶🏻
dolunayes Bebegim234- anladim canim belki vucudun kendini toparlamakistir daha dogurmus gibi olmussun . Lohusa da saniyo olabilir vucut kendini o yuzden adet gecikmis olabilir
Zehraumut dolunayes kuzum cinsiyet belli oldu kız demiştin ısrarla benim arkadaşlarımda kız diyordu ve ben erkek hissediyordum 100.100 bugün erkek olduğunu öğrendim 😀😀😀
dolunayes Zehraumut kiz benim ki de oyle bakalim erkek gibi dediler tum teoriler kiz senden haric makasa oturdum kiz dediler yuzuk fali kiz bizim usaklara teori islemiyor
Zehraumut dolunayes senin iki teorinde sende erkek dedin ama ultrasona erkek dedin doktor pipisini gösterdi 😀😀😀
dolunayes Aysegulmer canim dogum tarihlrrinizi yaz esinle İlk ogrendigin beta Son adet tarihin bakayim bi
Aysegulmer dolunayes eşimin doğum tarihi 28.07.95 benim 12.04.1995 geç döllenmeymiş benim bu arada son adet tarihim normalde 30 marttı 15 nisan olarak güncelledi doktor ilk 16 mayısta öğrendiğimde 294 tü betam. Çok tesekkur ederim şimdiden 🙏🏻🥰
dolunayes Aysegulmer canim zaten son adet 30 martta olsa hamile kalman nisan olur :) %75 kiz %25 erkek
Aysegulmer dolunayes 29 nisan cıkıyo hamıle kalmam sanırım. Bende kız hissediyorum bakalım öğrenince haber vercem :))
dolunayes NURGUL97 anladim canim kiz cikiyo Kese resmin olunca yazarsın ya da betani ogrenince hayirli olsun :)