Htp1997 dolunayes Benim doğum tarihim 06.10.1997 Eşimin doğum tarihi.18.06.1992 Sat.2 Nisan Beta. 1693
dolunayes Bebegim234- hayir ya askim normal hamile kalsaydin eger adet gecikmende teste çıkardı Gec dollenme olunca gec oluyor testinde geç goruyosun canim Esinin spermi senin yumurtani dolluyor cocuk oluyor ya
Bebegim234- İlk hamileliyimde adetime bir hafta kala çıktı ikinci cizgi. Fakat Boyle biseyle ilk kez karsilasiyorum. Hamiləlik belirtileri sarı gövde var fakat ne kan testi ne idrar testi çıkarıyor. Üstelik adetinden 2 gün geçmiş
dolunayes Bebegim234- o sari govedeyi anlamadim canim doktor ne demek istedi Muayene olunca rahim duvari kalin dedi mi
Rena98 Merveasyam boyle bi teori varmis hesap yapiyosun tek sayi cikinca erkek cist cikinca kiz oluyomus dogruluk payi tabiki 100/100 degl aslada olamaz sadece iste tahmin
dolunayes Bebegim234- bilmiyorum canim varsa belli olur yine gidersin 1 hafta 10 gune doktora yada kan verirsin
Rena98 leylaAraf teorinin adini bilmiyorum hesap yapiyosun yasini gebe kaldigin ayi topluyosun 9 cikiyosun
Rena98 Ozalp19 rakamla gebe kaldiginizda kac yasindaysaniz onu yazin kacinci ayda gebe kaldiginida yaz