Jale92 25 haftalık 2,5 kilo aldım. Bebek en son gittigimde kilosu falan tam saglıklıydı çok şükür. Pazartesi gprüş günümüz var yine
Busraa-aa Normal de 65 kiloydum hamile kaldım 15+5 haftalığım 62,250 düşmüşüm bende bı kilo almadım daha
tazegebe58 262223-- ben aslında o kadar iştahlı da değilim niye böyle oldu anlamadım 😂 70 kiloluk yarım bir dev gibi hissediyorum kendimi 🫠
gaye1807 Zeykan benim doktorum 18 haftada 3.5 kg aldım diye haşladı beni 😁😁 0 kg alman gerekiyordu dedi boy 1.67 70.5 şu an kg
EmineTarik 24 haftalık ikiz hamilelik açken 1 kilo tokken 2 kilo fazlam var gören şaşırıyor çünkü karnım doğuma gün sayıyor gibi ama tartıda yok
Dodomoms 22 hafta 1 kilo almışım bende biraz karnım çıktı belim kalinlasti pantolonlarin bacakları aynı oluyor sadece karnım kapanmiyo hdhehhe
Tugraseda Zeykan 26 hafta 4 kilo aldım. Hedef 10 kilo ile doğuma ulaşmak inşallah. Bebeğin gelişimi iyi ise sizin az almanız daha iyi bişe bence
Beyzanury1234 Zeykan bende 17 haftalığım 6 kilo aldım ama benim kusmam olmadı hiç oda kilo aldırmıyor