HFP Zeykan bende 17+3 üm 1 kilo falan aldım ama her şeyim normal şükür bana da az geliyor yani bebek sağlıklıysa sorun olmaz inşallah
Zeykan HFP bebek şükür saglıklı doktorumda zaten senin kilo almamam gerek dedi ama ne bileyim bazıları yazmış 15haftalıkta 3 kilo 5 kilo alan
gizcansen Kelebekcim plasenta, bebeğin suyu, kan miktarınız artıyor, vücut ayrı su tutuyor vs o yüzden normal
Ayfer33 Zeykan vala ne güzel maşallah benm 15 haftaya kadar kusma ve mide bulantım vardı sdce doktrn verdiği elenatal2 kullanıyordum. Vitamin ve. Folik asit var içerisinde. Şuan 17 haftaligim toplamda ilk günden itibaren 2.5 kg almışım okdar kusmama yemek yiyemem rağmen şu içsem. Çocuğa değilde bana yarıyor heralde. 😅🙄🙄 Şimdiden boyleysem. Doğuma kadar ne olurum Allah bilir bu beni korkutuyor işin aslı nasıl geri gidecek o kilo
Duru_10 Zeykan masallah de nazar etme kendine 😃 bende 16 haftalik 4 kilo aldim cok hizli gidiyorum 🥺 ilk dogumda 6 kilo almistim 🥲
Kelebekcim gizcansen doktorum ise bebek 2 kilo plesenta 1 kilo diğerini siz almışsınız diyor ve bebeğin zayıf olduğunu söylüyor
Aysee1123 Zeykan Az değil, zaten az çok diye birşey yok kişiye göre değişiyor yapı meselesi önemli olan bebeğin kilosu sonuçta. Ben 23 haftalık olucam 2 gün sonra bende 1,5 kilo aldım. Karnımda az çıktı. Memnunum 🦄
Gzdde Zeykan düzenli ve saglıklı besleniyorsan bebişinde saglıklıysa korkma canım.ben 20 kilo almıştım 50yle kaldım 70le sonlndırdım 40.haftaya kadar aldımda ne oldu nerdeyse vinçle kaldırıcaklardı nerdeyse😏
EsmaK İlk bebeğimde 22 kilo aldım bunda 16 haftalık 2 kilo almışım henüz diğeri gibi almam inşallah 😂