Tugbacolak tatlibebegim_ yerıne gore degısıyor kımısı aynı gun ogleden sonra cıkıyor kımısı sonrakı gun cıkarıyor sızınle ılgılı ebe ile gorusme saglayın
Elenora tatlibebegim_ yarın sabah çıkmış olur ama hafta sonuna denk geliyor . Sen sistemden bak tabi düşerse .
Ecerenc tatlibebegim_ sabah 10-11 e kadar vermelisiniz sonrasında toplanıp hastaneye gönderiliyor öğlenden sonra da belli olur
tatlibebegim_ Tugbacolak Balıkesirde yaşıyorum acile gittim yapmıyoruz dedi inşallah erken çıkar pazartesi vericem
tatlibebegim_ Elenora pazartesi vericem bugün yetişemedimde aşılamanın 12. Günü olmuş oluyor net sonuş verir mi
Ecerenc tatlibebegim_ hiç bilmiyorum maalesef ama orda ki acilde bi şansınızı deneyin derim çok bi fiyat çıkmaz galiba 1 test sadece
Minikmucizelere tatlibebegim_ ozeller her ilde farklidir bizim burda 80 diger yerlerde 100 200 falanda duymustum
Ebruli_08 tatlibebegim_ acilde karnım ağrıyor midem bulanıyor ama gebelik den şüpheleniyorum ona göre kan akıt mısınız de o zaman yaparlar
tatlibebegim_ Ecerenc öyle yapıcağım artık pzt günü aşılamanın 12. Günü çatlatma iğnesinin 14. Günü olmuş oluyor net sonuç çıkar dimi
minikmucizeemaak tatlibebegim_ Ben Sağlık odağında verdiğimde sabah 9.30 gibi vermiştim gece 11 12 gibi sisteme düşmüştü