Tubacaa bu yazışmalardan sonra erken doğum riski ile yatışım yapıldı
Yanımda bir tek kol çantam vardı eşim beni otoparkta bekledi gece yarısı da yakındaki bir otele gitmek zorunda kaldı
Tek kalan hastalardan birinin eşini ara ara koridorda gördüm çıktıkça gördüğüm kadarı ile adam gelip gidiyordu yalnızca
Kaldığım dönemde 7 -8 hasta vardı daha öncesinde 12 hasta varmış daha kalabalıktı dediler ama yine ortam az çok aynıymış her neyse kaldığım dönemde koridorda giriş çıkış yapanlar ve hemşirelere bir şeyler sormak isteyenler dışında kimse olmuyordu,bulunduğum koridorda doğum sancısı çekenler ve doğum riski olanlar kalıyordu yalnızca , karşı odamdaki kadın sabah vizitinde ultrason sırasında beraberdik 2,5 saat sonra normal doğum yapmış doğuma almışlar hiç duymadım bile
Doğum yapanlar da karşı koridordaki odalara alınıyor orada da yürüyüş yapan kimse görmedim eşimle arada görüştüğüm yada ultrason için beklediğim sürede
Gece 1-2 gibi yanıma doğum yapmak üzere bir kadın geldi eşi ile eşi eşyaları taşıdı sonra koridorun girişindeki banklarda bekledi tüm gece
Alsalardı içeri itiraz etmezdim dediğim gibi perdeyi çekerdim en fazla ayrıca pek çok oda da boş duruyordu karı koca kalmayı kabul eden çiftler aynı odada bekleyebilir bence herkesin odağı orada bebek ve annenin sağlığı sonuçta kabul eden çiftler bir odada yer alabilir yada dediğim gibi pek çok boş oda da olabiliyor yoğunluğa göre
Yada hasta bayan refakatçisi ile gelmiş istemiyorsa yanında karı koca bunu belirtir öyle abartılacak bir ortam görmedim üç günde