Tubitaktak Atatürk şehir hastanesinde doğum yapan arkadaşlarim tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ? Süreç nasıldı muamele nasıldı gibi merak ediyorum ve bilgi pek yok maalesef
Zeynepikranur Tubitaktak bundan 4sene önce doğum yaptım öncelikle normal yapacaksanız ebeler ilgileniyor herseyınle bir odaya alıyorlar orada beklıyırsun acılmanı eğer acılmazsa sunı verıyorlar kısmetse bir daha doğum yapıcam o hastanede yanı demem o kı ben memnun kaldım ayrıca ilgililer yanında refakatcınle beklıyorsun doğumun geldıgınde refakatcını bekleme yerıne alıyorlar yanı böyle normal doğum düşünürsen ama sezeryanı bılmıyorum tabı çatı muayenesını de bızzat doktorlar yapıyor
Esraguvennn Tubitaktak canım ben orda doğum yaptım. Normal doğum yaptım suni sancı verdiler. Özel devlet farketmez bence biraz görülen muamele şans işi. Benim şansıma ebem o kadar iyi bir kadındı ki resmen saçımı okşaya okşaya doğum yaptırdı bana. Zaten hastaneye bağımlı olmadan eğer sürecin normal doğum ise genelde normal doğumu anne tek başına kendi yapıyor sadece yanında ebe yardimci oluyor gibi oluyor. Nöbetçi doktor yaşar Kansu idi doğum gerçekleşene kadar kapıda bekledi doğumdan hemen sonra da yanıma geldi çok memnundum. Onun haricinde de zaten öyle çok muhatap olduğun bir personel vs olmuyor.
Hayat123456 Tubitaktak doktorunuz ile bı görüşün isterseniz tek kişilik odalar oluyor durumuzu anlayın kimsem yok gelicek bir tek eşim var diye belki halden anlarlar da tek kişilik oda verilir
MerveTeyze Zeynepikranur refakatçimiz elimiz oluyor değil mi bir odada kaç kişi kalıyor ? Bilen var mı
Tubitaktak Benim de ilk dogumum olacak o yuzden tedirginim yani devletin gizemliligi iceriye sadece tek kisiyi almasi esin girememesi falan tedirgin ediyor 🥲 burada sevgi hastanesi de belki aynidir onu da bilemiyorum. sizin ikinci doğum ne zaman
Zeynepikranur Tubitaktak ama sevgi hastanesinde nasıldır bilmiyorum ama özel sonuçta orada eş falan alınır yanı öyle duydum hiç gitme şansım olmadı
Masal-10 Tubitaktak Sevgi hastanesi Sebahattin beye gidiyorum sıkıntı yaşamadık sürekli eşimle gidiyoruz memnunuz
MerveTeyze MerveTeyze refakatçi eşimiz olabiliyor değil mi yazacaktım ama başka bir sayfadan yanıt geldi eşi refakatçi kabul etmiyorlar diye aksini yaşayan eşi refakat eden oldu mu hiç
MerveTeyze Zeynepikranur aaa eşimizi kabul ediyorlar mı? Benim annem oldukça yaşlı ve zor yürüyor kayınvalidem genç ama o da sağlıkla ilgili bir sebepten oraya gelmesi onun için sorun olacak arkadaşlarım var ama normal doğumun da günü saati yok istiyorum ki eşimle gidip bir gece kalıp döneyim
Zeynepikranur MerveTeyze alıyorlar canım ister erkek ister kadın ama en fazla 1kişi geçmesin diyorlar
MerveTeyze Melisct94 gel kuzum hep bir elden karara varalım 😁refakatçi politikalarında akdi bir şey yok yarın kadın doğumu yine arayacağım
MerveTeyze MerveTeyze ayrıca mantıken iki kişilikse odalar benim yanıma da benim gibi eşi refakat eden biri gelir rahatsız olunacak bir durumda arada perde çekilir hepsi bu yazılı olarak aksi bir şey yok
Melisct94 MerveTeyze Aynen canım çok kararsız kaldım ya walla eş girsin bende isterim ama devlet ya pek münkün olmayabilir bilemedim 😔
poyrazin_annesi28 MerveTeyze arada perde çekilir de şöyle bişey var senin eşin hiç mi koridora veya bı yere cikmicak. Kadınların orda binbir türlü halı oluyo kimse öyle görünmek istemez. Sezeryan oldum ve sabah akşam koridorda ne halde gezdim. Bugün gittim arkadaşımi görmeye kadın halimle zor girdim 2 dk. Sezeryan olayı var bide gaz çıkartman gerekiyo wcye sürekli girmen gerekiyo. Kimse aynı odada o halde erkekle yapamaz
sbf1016 Merhabalar Balıkesir de alaaldn kaçar diye bir doktor varmış sevgi de doğum yaptırıyor sanırım nasıl bir fikriniz var mı doktor hakkında da
koalamiyim sbf1016 ben 2 defa gittim. İlk muayene ücretliydi çok güzel ilgilendi ama 2. muayene 5 dakika anca sürmüştür, hiç ilgilenmedi. Kendi doktorum bebeğin her şeyine bakar, suyumu, rahim ağzımı ölçer her seferinde ama aynı ilgiyi göremedim😬
MerveTeyze poyrazin_annesi28 kuzum daha önce hiç gitmedim doğum servisine haklı olabilirsin ama özelde sorun olmuyor devlette de bu imkanı sağlayamazlar mı
MerveTeyze poyrazin_annesi28 normal hasta odalarında WC var odaların genişliği de yataerli evet iki kişilik ama neden koridorda kadınlar normal servis kısmında odalarda WC yok mu en olması gereken yerde yada yürümek için alan aylarca refakatçi kaldım o hastanede pek çok farklı servis gördüm hep iki kişilik odalar içinde banyo ve tuvaleti vardı
poyrazin_annesi28 MerveTeyze Özelde sorun olmuyo cunku herkesin odası ayrı ve odalar yurunebilcek şekilde. Yani odada kendin istediğini yap özgür ol. Ama tabi siz yine sorun inşallah kabul ederler💛
MerveTeyze Esraguvennn Esraguvennn haha bende 40 yaşında ilk doğumu yapacağım çoğu ebe benden küçüktür muhtemelen artık ben onların başını okşarım sancı arasında halim kalırsa 😁