Kubra9696 Kızlar adetime 2 gün var pazartesi hasta olmam lazım sizce beta düşükmü https://imgyukle.com/i/rc1aRh
Ozsuerx Kubra9696 ben 84 ile öğrenmiştim şuan 6+6 olduk 2 günde bir kan verğ yükselişi takip et iki katı artması gerekiyor
Kivircikkuala Kubra9696 canım hamilesin hayırlı olsun 🌸 senin sağ tüpün tıkalıydı benim gibi değil mi konuşmuştuk çok sevindim senin adına 😍🫶🏻
Beyaz0172 Kubra9696 ben 31ile öğrendim iki gün sonra tekrar verdim 175 doktorum artışı güzel buldu ve şuanda 4-5 haftalık hamileyim
ayminaninannesi Ozsuerx bende pazartesi 84 ile öğrendim bugün tekrar kan verdim 350 çıktı değer normal mi sizce ben pek anlamıyorum da
ipeekseker ayminaninannesi ilk kan ne zaman verdin canim. İlk deferden 2 gün sonrası için 2-3 kat yükselmesi lazım normal gibi geldi bana
ayminaninannesi Ozsuerx doktor kafamı karıştırdı yavaş ilerliyor dedi o yüzden sordum atarsan sevinirim cnm
reyhanh ayminaninannesi 48 saatte bir iki katına çıkar, sizinki de öyle olmuş bence. Ben ilk 37 ile öğrendim :)
ayminaninannesi reyhanh doktor tamamen kafamı karıştırdı o yüzden cnm ya gerçekten içim rahatladı buradaki tecrübeli anneler sayesinde
Kubra9696 Kivircikkuala Evet canım tek tüpüm kapalıydı çok teşekkür ederim canım benim tez zamanda Allahım sanada nasip etsin♥️
Ecerenc Benimde 4 gün gecikti dün test yaptım 112 çıktı yarını heyecanla bekliyorum benim doktorumda biraz düşük dedi inşallah yarına yükselmiş görürüm🥹