gl12cn34 adatuna merhaba manas papas strada modeline puset takılıyor mu acaba , puset ile takım mı aldınız ?
anneoluyoruuumm16 Gulben98 brion mila aldım ben. Çift yönlü travel sistem. Kumaşı malzemesi aşırı kaliteli tekelekleri falan çok güzel dönüyor. 2500 e almıştım şimdi 3000 olmuş ama kesinlikle parasını hak eden bir araba
likesah Gulben98 cybex balios aldık yine cybex ana kucağı ile travel sistem oluyo o şekilde kullanıcaz.
Damladll Gulben98 Chicco goody plus travel modelini aldım, tek sorun çift yönlü olmuyor tabi senin için sorunsa. Tek elle kapanması hafifliği pratik olması beni cezbetmişti
tubik7 Sedamert03 elele Madra dedikleri mi? Prego miami premium alacaktım. Baktım en çok satılanlarda elele . Kafam karıştı güzel mi kaliteli mi
eebke Z-ynp48 merhabalar bende hafif ve katlandığında fazla yer kaplamayan bir bebek arabası istiyorum. Arabamızın bagajı çok küçük ve ailemiz uzakta hep uzun yola gidecek gibi görünüyoruz. Yeni doğan için uygun bir araba mı sizin ki? Extra bir şeyler almak lazım mı bebek arabası için 😊
Z-ynp48 eebke merhaba 😇 ben yenidoğan için daha rahat olur diye pusetli aldım arabayı puseti arabaya takıp çıkarabiliyorsun, zaten 3-5 ay sonra arabaya geçiş yaparım. Ama sadece araba yenidoğan için kullanılır mı bilmiyorum🙂
Z-ynp48 eebke benim de önceliğim hafif olması az yer kaplaması vb. Biz de uzun yol çok yapıyoruz ailem uzakta. Prego lotus modeli sürüşü rahat arabanın bagajı da küçükse az yer kaplar ☺️ bebeğim doğmadı umarım o da sever 😇