Gulben98 Merhaba hanımlar, ben bebek arabası almak istiyorum. Ama milyon ürün var ve nasıl sececegimi bile bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Siz hangi modeli tercih ediyorsunuz?
Z-ynp48 Gulben98 biz alırken rahat kapanıp açılabilen, çok ağır olmayan aracımıza da rahat sığabilen ve uçağa da alınabilecek bir model baktık. Aldığımız esnada fiyat olarak da uygun sayılırdı Prego Lotus modelini aldık
eebke Z-ynp48 merhabalar bende hafif ve katlandığında fazla yer kaplamayan bir bebek arabası istiyorum. Arabamızın bagajı çok küçük ve ailemiz uzakta hep uzun yola gidecek gibi görünüyoruz. Yeni doğan için uygun bir araba mı sizin ki? Extra bir şeyler almak lazım mı bebek arabası için 😊
Sacmalamabihterbizzenginiz Elenora Ağır değil canım çok rahat bir şey. Biz yurtdışında yaşıyoruz burdan aldık. Bizim paraya çevirince tahmini 11200 tl yapıyor
Sydipk92 Gulben98 kraft kenya modelini aldık çok rahat bir model tavsiye ederim bende çok araştırdım en son bu modele karar verdik
tubik7 Sedamert03 elele Madra dedikleri mi? Prego miami premium alacaktım. Baktım en çok satılanlarda elele . Kafam karıştı güzel mi kaliteli mi