BE2701 Zehraumut bazı erkekler öyle canım çok düşüncesiz benim hamileliğimde çok güzeldi herşey yani eşim çok üstüme titriyodu çocuk doğdu şimdi aynı eski haline döndü boşver takma kafana.
Zehraumut ciceklianne aaaa bazen bekletiyorlar bugün benimde doktorum doğuma girmişti bekledik yapacak birşru yok napalım ayrıntılı ilgileniyor parmaklarına kadar saydı valla
Aycan1234 Akademi hastanesi semra sarı yıldız a gidiyorum şuan 34+0 im memnunum ama fiyatlar yükselmiş asgari ücrete zam gelmeden önce 480 di şimdi 700 TL yapmışlar çok zamanım kalmadığı için degistiremem bu fiyata razı olduk mecburen
Zehra-D Zehraumut ee Cnm evim akkentte demişsin, bende karataş 2. Bölgedeyim uzak değil kız bir otobüslük yer 😆
Zehraumut Zehra-D otobüs bilmiuprım da ben Bursa yeniyim sadece tramvay biliyorum o kadar eşimle gitme ihtimalim çok az önemli şeylerde sadwcw
Purplee_eda123 Zehraumut dikişi patladı demişsiniz memnun kalmadımı hastaneden bende orda yapıcam doğumumu ilgilenmeleri odası felan nasıl acaba
Zehraumut Purplee_eda123 valla kuzum ben o elçimle fazla iyi değilim öyle dedi dikişim attı dedi birdaha diktiler dedi işte bende şaşırdım hatta