buseguzel21 Arkadaşlar merhaba aranızda progestan kullanan var mı işe yaradımı veya yaramadı mı tecrübelerinizi paylaşır mısınız benimle
ikidelibirkedibirbebek buseguzel21 ben 7. Haftadan beri günde iki kez fitil olarak kullanıyorum.Önceden 2 düşük yaşamıştım riske karşı kullanmaya başladım doktor önersiyle.Şuan 25. Haftadayız hamdolsun bir sıkıntımız yok.Progestanı kullandığım için birşey olmayacak güveni duyuyorum psikolojik olarak bile iyi geliyor.Doktorunuz önerdiyse mutlaka kullanın.
Aleyna2045 buseguzel21 22. Haftamdan itibaren kullanmaya başladım şuan 30. Haftadayım hala devam ediyorum
buseguzel21 Ebruli_08 evet lekelenmem var düşük riskim var bugün başladım az önce ağızdan aldım akşam yatmadan alıcam gene
e_blue_sky_a Ebruli_08 benim 1 düşüğüm var ikidelibirkedibirbebek benim de 1düşüğüm var. Bir düşük olunca genetik ya da pıhtılaşma testi yapmadık. Kromozal anomali olmuştur deliler. Bayram sonrası doktoruma gidicem. Ben de sorayım mı acaba önlem olarak progesteron ya da pıhtılaşma için ne öneriyorlar siz hiç asprin kullandınız mı?
buseguzel21 ikidelibirkedibirbebek Evet benimde ilk bebek düşük riskim var lekelenmem var bugünde birkaç damla kan gördüm acile gittim doktor yazdı ağızdan alıyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah teşekkürler
elifayvaz1_ buseguzel21 aynen ben de bu yüzden kullanmaya başladım 16. Haftada şuan 24 haftalık olduk hala kullaniyorum günde iki defa bebeğin eşi aşağıda dedi doktor erken doğum olmasın diye kullanıyorum kafanı rahat tutmaya çalış canım ben boşuna aylarca sıkıntı yaptım bebek de iyiyse sorun olmuyor
Ebruli_08 buseguzel21 progestan etkili bir ilaç canım düzenli kullanımda etkisini gösterir geçmiş olsun
Zyszk buseguzel21 bende kullanılıyorum fakat fitil olarak alırsanız daha etkili ağızdan alınınca baş dönmeside yapabiliyor.
Aleyunll buseguzel21 ben 3 ay kadar kullandım kanamam olduğu için ama şimdi çok şükür herşey yolunda bırakalı da çok oldu umarım seninki de biran önce geçer.
Leocuk19055 Düşmekte olan bir bebeğe yaramıyor tabi ama kullanmakta yine fayda var mesela kanamada kullanın doktor değilim 2 düşük tecrübem var benim düşüyordu kese bozuluyordu bir etkisi olmadı
ikidelibirkedibirbebek buseguzel21 amin inşallah size de 🙏🏻 endişe etmemeye strese girmemeye çalışın.Benim de 12. Haftada ufak bir kanamam olmuştu.Doktor progestandan başka çözüm yok demişti.Devam etmedi hamdolsun.İnşallah sizinki de hemen geçer.
Aleyna2045 buseguzel21 fitil olarak daha etkili günde bir kere gece kullanıyorum etkisini gördüm ağrılarım vardı azaldı bebek aşağıdaydı yukarıya çıktı rahim uzantım kısalmıştı uzadı
ikidelibirkedibirbebek Aleyna2045 kanama varsa ağızdan almak gerekiyormuş.Enfeksiyon riskine karşı demişti yanlış değilsem
Aishvet7 Bende kullanıyorum tup bebek ile hamile kaldım 7+4 olduk 5.haftamtan beri koyu leklenmem var ara ara kesiliyor tekrar başlıyor düşük riskim var en başından beri kullanıyorum çok korkuyorum
buseguzel21 Aishvet7 bende çok korkuyorum Allah şifa versin sen kalbini ferah tut üzülme Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Sak94 Aishvet7 merak etmeyin zaten organik bir ilaç ben hem fitilini hem iğnesini kullandım faydası olur zararı olmaz zaten bebeğe hiçbir etkisi olmuyor rahim gevşetici
buseguzel21 ikidelibirkedibirbebek benim kesem dağınık düzensiz kese düşük riskim var ve kese kenarında kanlar var son adet tarihim 29 Nisan ama geç döllenmiş olabilir diyorlar ne kalp duydum ne bebegi gördüm beta hcg dün 15.000 çıktı gebeyim ama küçük herhalde bilmiyorum inşallah düzelir