HButun bi 3 kgmı bulsun istedim hayırlısı böyleymiş sağlıklı olsunlarda kiloyu inşallah doğduktan sonrada aldırırız 🙏🏻

Begum1996 ben de 38+5 im sali günü sezaryenle alacaklar kizimi, bizim de kilomuz az 2700 gr civari ölctüler en son, bi de 14 ay önce ilk kizim icin sezaryen olmustum o yüzden de tekrar sezaryen olacak. Hakkimizda hayirlisi olsun kizlar, insallah saglicakla hepimiz kavusalim bebeklerimize 🫶🤲🧿💞

Alnes amin inşallah hakkımızda hayırlısı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bahtları güzel olsun 🙏🏻

Begum1996 kesinlikle kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil önemli olan sağlıklı olması. Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah. Sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucağımıza. Benim salı olup olmayacağı pazartesi kontrol de belli olacak

Begum1996 bende pazartesi doğuma gidicem 37+1 oluo benımde tabi 2 gün daha durursa !! Bugün kontrole gıttım 3 cm acıklık ve kanalda dedı bebege ?

Alnes sizin haftanız çok iyi solumu iyi olue Allah’ın izniyle

Ebrucukk kilosu kaç bebeğinizin rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

HButun Amin cümlemizin 3.100 cıktı 50 cm boy dedi ama bence 2500 fln olucak çnki ölçümlerde farklı cıkıo 18 nisanda kardesımın eşı 34 +2 haftalık dogum yaptı aynı doktora gıdıoruz onn olcumu se 2500 dü ama 2000 kilo dogdu

Ebrucukk bende pazartesi kontrole gidicem bakalım neler diyecek salı aşma ihtimali var. 36 da 2700 gr dı

HButun ay bende yarın sabahtan amleiyatım var 8.30 alcak korku endişe heyecan merak ölcem ya ınsallah küvöze girmez kucagıma alıp cıkarım 🙏🏻🥺 Sanada hayırlı doumlar olsun şimdiden Allah sahlıkla kuvagına almayı nasip etsin 🙏🏻

Ebrucukk rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah güzel haberler verin bize 🤍