Fatmanray Mrlsoykrn yaaaa bende güveniyorum adlımda kızımdada hı haftalarda kız demişti ama bırdakı yazılanlar etkilşyor sanırım sabırsız davranıyorum
Fatmanray minikmucizeemaak öyle de düşündüm canım ama 10 gün içindeki muayene hakkımı kullanmak istedim
yesilkahve Fatmanray bende de 13 de erkek dedi aynı şekilde bende gördüm zaten çıkıntıyı,, 15+1 de gittiğimde yine erkek dedi bilmiyorum daha sonra değişir mi
Kbra_9 yesilkahve 13. Haftadaki görüntünüz varmı canım çıkıntı net bellimi atabilirmisin benimkiyle aynımı acaba merak ettim
Simge_celen_ozyildiz_ Fatmanray 12.hafta da erkek dedi 16.hafta da iki tane doktora gittim erkek dediler ama biz pipisini gördük heralde bu saatten sonra değişmez 😂
Fatmanray Simge_celen_ozyildiz_ sanmıyorum değişeceğini bizde umsrum pazartesi çok daha güzel görürüz pipiyi doktorumuzda net der rahatlarız ciciler almaya başlarız😂
turkuaz_ Fatmanray benimkisı direk bacaklarını açmış vaziyette olduğu için bişey diyemem şuandada tepinip duruyor içerde zaten bi dk boş durmuyor
Simge_celen_ozyildiz_ Fatmanray en net 16 canım 16ya kadar bişeyler almaktan kaçın gerçi bazı tezler 20.haftayı savunuyor ama bilmiyorum 😂
birevlatsahibi Fatmanray 13 çok erken kendinizi strese sokmayın belirsizlik yok ortada kesin olarak en erken 16 da belli oluyor
-syma1 Fatmanray Tanıdığım 5.aya kadar erkek dendi kızı oldu🤣 O yüzden biraz daha beklemek lazım emin olmak için
Serpils Fatmanray bana da 13 de erkeğe benziyor dedi doktorum 16 hafta da kesin erkek olduğunu öğrendim
1122esraesila 12+5 de erkek dedi 13 de başka doktora gittim erkeğe benziyor ama kesin diyemem dedi korktum şimdi bende 😂