Fatmanray 13 haftada doktor %90 erkek dedi bacak arasına baktı bizde gördük ama küçük bir çıkıntı gidip gidip geldi bebek hareket ettikçe 5-6 sn anca gördük ben o yüzden kesinde demeyince çok şüphede kaldım sizde nasıldı kızlar
Cerens12_ Fatmanray bana da 13 te yüzde 90 erkek dedi doktorum 16 da başka doktora gittim kız dedi bugün başka bir doktora gideceğim bakalım 😃
MedineDoru Fatmanray doktor bize de 14. haftamızda erkek 17 haftada kız dedi ben de şu an detaylıyı bekliyorum 21 haftamda gidicem
minikmucizeemaak Fatmanray 13+6 da doktorum kıza benzetti. 15+0 da erkek olduğu kesinleşti. Ama erkek bebekler genelde kendini daha erken belli ediyormuş olarabilir yine de beklemek en güzeli 🌸😋
Fatmanray MedineDoru ne olursa olsun sağlıklı olmaları önemlide belirsizlikte insanı geriyor sinir ediyor😬😬
Fatmanray MedineDoru ben burda bacak arası göremedim 🙄bizede gösterdi ama bebeğin hareketinden mi neden bilmiyorum sürekli o çıkıntı durmadı gitti gitti geldi o yüzden çıkıntı varkende çekemedi
MedineDoru Fatmanray ahh sorma canım ya 😌 bende herkese erkrk demiştim maa aile biliyor henün kız diyedim🙈
Forever Fatmanray muayeneye girmeden önce çikolata ye ben öyle yapmıştım oğlumda çok net bir şekilde göstermişti
Dhskn_ Fatmanray aynı durumu bende yaşadım 14 haftalık iken gittim çıkıntı var 2 hafta sonra gel dedi bende burda okuduklarımdan sonra bekliyorum. Eşime dahi söylemedim ayrıntıya kadar bekleyecem ve bı kaç doktor görüşü alıp öyle paylasacam eşimle . İnşallah hepimizin gönlündeki sağlıklı hayırlı bir şekilde nasip olur🙏
Mrlsoykrn Fatmanray bizede 13+5 büyük ihtimal erkek dedi 18 haftamda kız dedi detaylıyı beklicem oysaki o kadar güvenmiştim doktoruma herkese erkek dedim🥴
Fatmanray Mrlsoykrn yaaaa bende güveniyorum adlımda kızımdada hı haftalarda kız demişti ama bırdakı yazılanlar etkilşyor sanırım sabırsız davranıyorum