Tatlikuzu55 Bende sleepynin ıslak mendillerinden stokladim kızlar hala daha stokluyorum fakat sizce bebek bakım pamuguda almalıyım🤔
Papatyaa_severrr000 Tatlikuzu55 ben hep pamuğu ıslatıp kullandım ama baktımda aşırı pahalanmış ıslak mendil daha uyguna geliyor
limoncicegimFO -ZeYneP baby turco kullandım bebek bezi ama sonra taşma yaptı molfıx pure soft a geçtim sorun yok. Islak mendıl baby turco kullanıyorum. Ben bebeğmi dogdu doğalı pamukla siliyorum poposunu
Ebebe Prima premium care aldım. Bı sure pamuk kullanirim diye düşündüm ama dışarda lazım olur diye içeriği su ve pamuk olan babyme ıslak mendil ve Molfix izotonik sulu ıslak mendillerdn aldim
Tatlikuzu55 Papatyaa_severrr000 uygun görürsem e bebekte falan alırım canım pahaliysa sleepye devam 👍🏻
FatmaAselinAnnesi_60 Papatyaa_severrr000 ıslak mendili çok çok iyi kokusu normal rahatsız etmiyor organik olduğu Sleepy kullandim dalin de onlar hep asitli ve rahatsız ediyor elimi sildiğim de bile yakıyordu ama bu organik çok iyi Trendyol dan toplu alıyorum uyguna geliyor
Ftrhn -ZeYneP Molfix kullandım ilk aylar pamuk ve saf suyla temziledim daha sonra katı gıdaya geçince sleep kullandım ıslak mendil olarak..
tgc-52 -ZeYneP 2 paket 64 lü baby turco aldım ıslak mendil kullanmicam ilk aylarda pamuk aldım oyüzden.
Paramedik16 -ZeYneP ikizlerim için bez olarak da ıslak mendil olarak da sleepy natural kullanıyorum çok memnunum
Erbe -ZeYneP ilk bebeğimde sleppy kullandım ikincidede ye i dogdugunda slepydi snra baby turconun yorumlarini okudum aldım ve çocuk memnunum hiç sizdirmior çok güzel emisi var bezin şimdi ikisinede baby turco kullaniorum ıslak mendil de aynı
Asya92 Ben öncelikle temiz içerik olarak değerlendirdim Prima premium care en kalitelisiydi fakat içeriğinde petrol var sleepy en doğalı ıslak mendil de aynı şekilde ilkte suda ıslatılarak kullanılan mendillerden tercih edeceğim sulasil mesela tyde vardı
Esiin_ Ben ilk çocuğumda baby turco kullandım şimdi kardeşine de baby turco aldım ıslak mendil de uni baby kullanıyorum yenidoğanla başladık şuan aktif kullanıyoruz 😊