-ZeYneP ilk olarak prima premium kullandık birkaç ay sonra aşırı zamlandı(5sene önce🙃) hemen bez arayışına girdik artık biraz büyüdü nasılsa diyip. Bütün bezleri denedim hepsi pişik yaptı beyaz nokta iltihap oluyordu artık prima(koyu mavi olan) slepy ve molfix en kötü gelenlerdi.En sonunda arkadaşımın önerisiyle ebebeğin bezi babyme denedim ve onca pahalı marka pişik yaparken öyle iyi geldi ki o beze geçtikten sonra bir daha pişik olmadı hemen koli koli aldık bebek bakımında en zorlandığım konu bu oldu.Islak mendil ilk aylar hiç kullanmadık temizleme pamuğu kullandık sonraki aylar huggies ıslak mendil kullandık saf pamuk ve su içeriği, ama Türkiye de yok biz de tesadüf eseri gittiğimiz bir termal otelde bulduk ve depodaki kolilerin hepsini aldık 2 yaşa kadar onu kullandık tam yetti sonra bezi bıraktık zaten. Şimdi 2.ye hamileyim bez konusu çok düşündürüyor yine premiumla başlayıp sonra her beze tepki verirse poposu diye endişeleniyorum ya hep devam edicez premium ile yada içeriği temiz uygun fiyatlı bez bulup hep onla devam edicez galiba ilk bez önemli hangisiyle devam edersen onu ister diyorlar