Ayseebrar_123 merhaba canım … bu kadar güzel ve umut olan bi çok yorumu okuduktan sonra benimkini yazmak istemezdim ama gerçekler var ortada … 18. Haftamda oğluma hidrosefali tanısı konuldu 13 mm di. Durabilir dedi doktor ama ben duracağını düşünmüyorum dedi. Almanya’da yaşıyorum bu doktorlar benim çocuğumu almak istiyorlar dedim inanmadım … Türkiye ye geldim tek başıma uçağa bindim. Türkiye de imanlı hatta hacı olan bi profosöre gittim. Ben gidene kadar 22 mm olmuş ve beyni çökmüş kafatası da incecikti … profosör olacakları anlattı … çok fonksiyonu kaybolcak dedi doğduktan sonra yaşama ihtimali çok düşük dedi yaşasa bile ağır olacak dedi … ağlayarak almanyaya geri geldim başka şehirlerde iki hastaneye daha gittim kafası 33 mm olmuştu …kafa büyümüştü beyincik gözükmüyordu … psikolojim bozulmuştu , her gün evin içinde bugün kafasına ne kadar su doldu diye deli gibi dolaşıyordum … kafam gidiyordu artık iyi değildim … ve benim için hayatta yapmam dediğim 1 buçuk ay doktor doktor ülke ülke gezdiğim canımın canı oğluma gebelik sonlandırma kararı almak zorunda kaldım … onun canının yanacak olması beni deli ediyordu .. doğduğun da kafası yukarı değil arkaya doğdu büyümüştü … alnı kafası berbat durumdaydı … yani bütün doktorlar haklıydı … onlar bana olacakları söylemişlerdi sadece … umarım evladın ve senin için hayırlı olan olur … rabbim yar ve yardımcın olsun …