Derin1812 Kızlar 36+4 hamileyim akşam 18:30 gibi başlayan sancılarım hiç durmadı belimden karsığıma vurdu çok kötü sancı çektim artık dayanamadım hastaneye geldik geldiğimizde NST ye bağladılar hafif sancım çıktı ama 1 cm ile normal Doğum için yatış verdi doktorum 1 cm için yatış çok az geldi bana sizden tek isteğim çok aşırı sancım var Allah rızası İçin dua edin Doğumum kolay geçsin Allah rızası İçin çok kötüyüm çok sancılarım var 😞😔😔😔
Eymenikoo Derin1812 Bende 36+4 üm aynıyız yani benimde düzensiz sancılarım ve aşırı bir bel ağrım var.İnşallah açılmanız kolay ilerler güzel acısız bir doğum yaşarsınız.🙏
Tugbakybzc Derin1812 sümessebila yessara ayetini oku canım Allah yardım etsin hemen doğuruverirsin inşallah
Derin1812 mac Doktor yatırdı canım bana da az geldi söyledim hatta hemşirelere 1 cm az değil mi dedim daha erken dedim doktorum yatış verin demiş
mac Derin1812 banada aynısını yaptılar smdi alttan muayene yapa yapa resmen Doğum yaptırırlar sana ben ortalığı yıkıp imzayla çıktım hastaneden smdi 38 im hala gelen gden yok doktora bakarsak 36 da yaptrcaktı
AygyulSina mac sen oyle diyosun ama buraya biri yazmisti sancimi evde cektim yatmadim sonra hastaneye gidince sezeryana aldilar bebegimi kaybetim diye. Doktor yatis vermisse bir bildigi vardir Derin1812