Minikayak24 Selam kızlar ben 17+6 oldum 4d resim olan ultrasonu özelde istesem yapıyorlar mı resim amaçlı yani yüzü belli olan anı kalsın istiyorum da bilmiyorum doktojontrolüne dah var temmuz 10da merak ettim bilen varsa yazabilir mi 🌼
MRefikaaa6652 Minikayak24 doktorun kullandığı makineye bağlı bazisinda 4d oluyo bazisinda olmuyor özel de olsa 😊
Catsofmom Minikayak24 Medicalparkta bizim doktorda 4d varmış. Hadi 4d bakalım deyince fark ettim bende. Normal muayenede kullandı 🥰
Aslanmommm Minikayak24 o haftalarda yüzü kemik oluyor şekillenmiyor ama 4d ultrason doktor sen söylemeden yapıyor zaten benim doktorum öyle diğerleride öyle yapıyormu bilmiyorum
arirangg Minikayak24 Bu haftanızda 4D ultrasona girseniz de bebeğn yüzünü net göremeyebilirsiniz ama detaylı ultrason vaktiniz gediğinde özelde iyi bir cihazı olan ve bu şekilde fotoğraf veren bir doktor araştırın. Hem detaylı ultrasonu yaptırmış hem de bebeğinizi görmüş olursunuz
Minikayak24 babyasyanil 2li tarama testimi oluyor pek bilmiyorum ben yaptırmadım onu oyüzden soruyorum 🙂
Minikayak24 MRefikaaa6652 hım gittiğimde sorayım ozaman ben çok istyorum çok tatlı fotolar çıkıyor çok hoşuma gidiyor anı olarak kalsın istiyorum
babyasyanil Minikayak24 hayır canım detaylı ultrason bebeğin tüm organlarına damarlarına vs bakıldığı ultrason oluyor. 2 li test bambaşka
Minikayak24 Catsofmom anladım demekki bizim yok bende özele gidiyorum 5 kez gittm hiç demedi bidahaki gidişimde sorayım ozaman inşallah vardır çok teşekkürler 🌼
Minikayak24 arirangg hım anladım tamam teşşkğr ederim çevremde kimse yok desem annem ve akrabalar bana çok ters yerde burda tekimm malesef gittğim yer normal bi özel aslında tıp merkezi yani büyük bi yerde değil
Matmazelbebi Minikayak24 Ben 22 Haftadayım doktor daha erken ama bakalım dedi baktık göremedik tam😂 24te daha güzel görürüz dedi bekliyoruz inşallah 🥰
Minikayak24 Matmazelbebi ozaman baya erkenmiş benimde oyuzden demedi demekki hiç bekliyim ozaman teşekkür ederim🌼
Minikayak24 turkuaz_ ay ne güzel bende çok istiyprum inşallah yapabilirm anı olarak kalır çok teşekkür ederim 🌼
uzunlardananne Minikayak24 ben özel kliniğe gidiyorum kontorle girdiğimde renklide görmek istiyorum ve çok tatlı bir dille doktorum her şeyi gösteriyor her bir minik zerresini 18+4 üm
Minikayak24 uzunlardananne ne kadar güzel yaaa inşallaj bende görebilirm nasip olur çok istiyorum hayırlısı inşallah 🌼
Aslanmommm Minikayak24 her gitmemizde yapıyor ama 19 haftalıkken görmüştük yüzünü başkada görmedik sırtı dönük sürekli