Damlagulll Ftsya 🤣🤣ay o günler gelir elbet catkapi o zaman napcaz bilmiyorum böyle 🤭🤭sakiiiin yok bisey yok bisey yok.🤣🤣🥴
Damlagulll Mummumlilo gelisine birak akışına gitsin bebek riskiyla gelir bereketiyle gelir derler son bir haftan yok ya güzelim son iki ay diyelimm ohoooo Allah yardımcın olur inşallah ☺️
Hicrano00 Damlagulll bende birsey kullanmadım 33 haftaya kadar hiç bisey yoktu seviniyordum fakat şuan yavaştan çatlaklar selam vermeye başladı🙈
Damlagulll Hicrano00 oh ne güzel 🤣🤣hadiiiii erken sevinmisiz gerçekten 😏ben simiden baslayim kremlere desene boyumuzda kısa bizim kadar karnimiz olursa 🤣hadiiiii😐
Lacum 31e girdim ben de bugun:) 24 ağustos görünüyor ama doktor o tarihi beklemicek gibi dedi. Rahim ağzından daha önce ameliyat olduğum için erken gelebilirmiş. U hafta hastane çantasını hazırlıcam yavaştan
Damlagulll Lacum neler koyuyorsun bizlede paylaş lütfen hastane çıkışlarında neler olucak ne kadar olucak kimler ne tavsiyeler verdi?
35_tecrube Lacum aynıyız benimde 24 Ağustos görünüyor bebeğin cantasini Çarşamba hazırladım benimkini Bayram sonu hazirlicam inslh
Minik_2 Lacum benim de 24 Ağustos gözüküyor ama erken alck doktr sezaryen olacgi için.14 Ağustos büyük ihtimal dedi😊🙏🏻
Hicrano00 Damlagulll vallahi öyle ama artık ağrılardan gözüm çatlağı görmüyor sagsalim Bi Tamamlasaydik bu süreci 🙈🙏
Lacum Damlagulll dün doktora gittim rahim boyu 29 mm olmuş her an doğum başlayabilir dedi. 31. Haftadayım sabah akşam progestsanla 3 hafta daha erteleyebilirsek 2500 kilolara çıkar küveze girmek zorunda kalmayabilir dedi. O yüzden kestiremiyorum çantaya be koycağımı. Erken doğum yapanlara soruyorum. Çünkü yenidoğan kıyafetleri bile büyük oluyormuş. Araştırıyorum şimdi❤️
ikiprensannesi__ Damlagulll 29 olmak üzereyim az bir eksiğimiz kaldı bayramdan sonra Allah’ım nasip ederse herşeyi bitirip hastane cantami hazirlicam bayramdan sonraki hafta 31 oluyorum nasipse iyice agirlasmadan halledeyim
Mylove47 Damlagulll benim 24e yaklaştım hafta olarak bacağımda ve göğsümde çatlak var sadece karnında olmaması normaldir geç olursa daha iyi diye düşünüyorum ben karnındaki çatlakların doğumdan sonra izi kalır diye kakao yağı kullanabilirsin o heryerdeki çatlakları azaltiyo
3_fistikannesi Damlagulll 30+0 ım dün doktora gittim. 1.405gr olmuş 40 cm boyu da. Bebek baş aşağı dönmüş. Çatlarım henüz yok ama bacak ağrım var bide hantal şaştım. Hazırlıklar la da bir tek beşik ve yatağı kaldı. Yoksa hazır şimdilik herşeyi☺️
Tgcmrt48 Damlagulll bende 32 haftalığım 6 haftam kaldı 2. Gebeliğim kızım olcak herşeyimiz hazır gün geçmek bilmiyor 🥰
Aecer Minik_2 benim de 24 ağustos 😊 ben de sezaryen düşünüyorum 16 ağustos 😊 yani bana gün yok aslında 11-16 ağustos haftasından gün seç dedi doktor. 11inde geçen sene arkadaşım doğum yaptı, 12-13 haftasonu 14ü annemin doğum günü 15i yeğenimin doğum günü haha bana bi tek 16 sı kaldı umarım çocuğum bekler o tarihi🤣
Rabia_91 32+3 bugün. Bebişim baş aşağı duruyor, doktorum bebiş kendini normal doğuma hazırlıyor sende hazırlanmaya başlasan ii olur dedi 🥰 herşeyimiz hazır, bi hastane çantamız hazırlanacak kıyafetleri yıkanıp ütülenecek 🌸 sanırım en zor kısmı bu