• Doğum
  • Bugün sezeryan oldum sorularınızı yanıtlayabilirim

Nslttr kaç haftalık doğdu bebiş:) Hayırlı olsun 💐💐

zeynozey merhaba çok teşekkür ederim☺️
    Tam olarak 38+6 da olduk☺️
    Darısı sizlerin başına hayırlısı nasılsa🙏🏻🙏🏻
    Saglıcakla gelsinler insallah🥰

Nslttr ilk sezeryanınızmı? Ikıncıyse ılkıne gore agrı surecınız nasıl

Nslttr Nasıl geçti doğum anınız uyuşturulma, sonrası yürüyüş şuan ki ağrı durumunuz kısaca bilgi verir misiniz 🤗Bu arada hayırlı olsun darısı bizlere inşallah 👶🏻🌸🧿🤗❤️

@Nslttr Allah analı babalı büyütsün 🙏 bende sezeryan olucagim heralde devlette 37+2 çok kan gidiyormu gördünmu ben biraz kansizim ama ondan korkuyorum ya

Tugbacolak ilk sezeryanım o yüzden karşılaştırma yapamayacağım maalesef zaten epidural var belden veriyorlar elinizde bir tuş ona basıyorsunuz yarım saatte bir katlanılmaz bir ağrı çekmedim henüz. Bugün 7.30 da ameliyattan çıktım.

Eliftal merhaba evet hemen geldi pozitif düşünün🥰 bebek hemen tuttu memeyi hatta sabahtan beri 3 kere çiş 4 kere kaka yaptı🥰

Epidural ile spinalin farkını biliyor musunuz?🌸

ilaydakaraali merhabalarrr çok teşekkürler🙏🏻 darısı sizlerin başına,
              İlk ameliyathaneye girdim epidural nedir bilmiyordum araştırmamıştım da🙈
              Doğru yeri bulmak önemliymiş ve iki omurilik arasına yapılıyormuş bağdaş kurup kafanızı gögsünüze doğru indirmenizi söylüyorlar doğru yeri bulmaları bende epey sürdü yalan söyleyemem en kötü anlardan biri oydu hatta omuzlarıma çöktüler ben beceremedim sürekli omuzlarımı yukarı kaldırdım aşağıda ve rahat durması gerekirmiş. Bu kısımdan sonra uyuşma başladı inanın hiç bir sey hissetmedim çok güzeldi o kısımlar:)
              Daha sonra bir ilaç verdiklerini söylediler mide bulantısı yaşadım orda biraz tansiyonum düştü ama toparladım çünki evladım 20 dk snra göründü çıkıverdi:)
              Kapatma esnasında sonlara doğru gögsümde bir baskı hissettim epidural sonrası en kötüsü bence oydu. Onun dısında odama geldim belden epidural duruyor bir alet var tuşu var basıyorsunuz ilaç geliyor. Ameliyattan yaklaşık 6 saat sonra ayağa kaldırıp yürütürken biraz agrı oldu ama önemli değil kızlar inanın tuşa basın geçiyor kanamaya bakmak için dr geldiğinde karnınıza bastırıyor hemşirede öyle evet acıyor ama dayanılmayacak değil inanın bana sakın korkmayın. Kanamam da hemen oldu sütüm de hemen geldi. Hatta 2. Yürüyüşü kendi isteğimle eşimle beraber kendimiz yaptık. Depend kesinlikle alın kilot gibi olan hasta bezi. Ve teri emen pamuklu gecelikler ben 2 tane gecelik 2 pijama getirmiştim ama keşke hepsini gecelik getirseydim şuan çok terliyorum ve 2 gece kalacakmışım. Buna değer biz güçlüyüz yapabilir başarabiliriz!🥰🥰🙏🏻

Nurrrates epidural omurilik arasına spinal ise omurilik içine yapılıyormus sanırım buradan edindiğim bilgiye göre. Ama bence ikisi de aynı acıyı veriyordur yaparken fakat ben çok rahat ettim sonrasında epidural de diğerini bilmiyroum hatta merak ediyorum bilen varsa dinlemek isterim☺️

Benma bence çok gitmiyor ya da ben farketmedim merak etme ona göre önlemini alırlar kendini hiç germe pozitif düşün pozitif olacak herşey inan bana🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Nslttr çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için😇 umarım birileri farkını anlatır bize🌸

Nslttr ben daha fazla dayanamicam sürekli ağrım oluyor erken doğum diye korkutuyorlar üzerine şeker hastası oldum sürekli stresli ortamdayim birtutlu uzaklasamadim bebekte çok etkileniyo karnimda 34cu haftamiza girdik en yakın zamanda sezeryanla doğum ne zaman olur bebeğe zarar vermekten çok korkuyorum

LINA20 ben geçen hafta yani 37+6 iken bir hafta sonrasına 38+6 ya gün verdi dr muz. Çatı muayenesi yapıldı sonra doğuramazsın gel sezeryan olsun dedi okey dedim mecbur bir de bayrama denk geliyordu dr yoktu.