Ebrulianne06 Hatice_123456 ben 152 esim 160 ikimizde minyonuz. Doktorlar minyon deyip gecse icime kurt dusmucek cucelik vs diyolar gercekten doguma kadar stres icinde yasiyorm
pembemor25 Lale-gul benim fazla yoktu biraz beslenmeye dikkat ettim düzeldi hemen 😍 et yedim hafta da 4 gün yumurta yedim günde 2 tane
Ershnt pembemor25 merhaba fl beslenmeyle uzayıp düzeldimi benimde 30. Haftadan sonra 2 hafta geriledi beslenmeme 10 gündür dikkat ediyorum düzelir mi acaba
__mom1 Kuzum siz ikiniz de zaten ortalama altındasınız 152 ve 160 olarak. Bu ölçümler de ortalamaya göre alınıyor. Yani o haftadaki ortalama bebek boyundan sizin bebeğin geri olması zaten beklenen bir durum. Sizin bebeğiniz ne kadar uzun boylu olabilirki. Bence hiç kafana takma böyle bir şeyi kendini üzme. Sizin normaliniz bu görünene göre
Ebrulianne06 BabySkr merhaba dogum yaptm suan bebegim 75 gunluk. Çok şükür korktugum gibi olmadi hamileligim kabus gibi gecti bebegim minyon ama saglikli bir skntisi yok
GulserenKY Ebrulianne06 Seni hatırlıyorum cok şükür saglikla kavuşmuşsun evladına sevindim senin adına. Bacaklarda kisalik filan var mı şimdi.
Ebrulianne06 GulserenKY merhaba evet konusmustuk. Genel anlamda minyon 48 cm 2569 gr dogdu simdi 52 cm 4600 gr kol ve bacaginda aykırı duran bi kisalik yok. Kalca usg yaptrdk kontrolleri de gayet iyi. Minik bi bebek
Ayka94_ Merhaba kizlar menim oglumun 5yasi var ve fl 1ay geriden geliyordu benim boyum 1.60 esimde 1.78ama oglum minyon cocuk 5yasi var ama 3,5. 4yasinda gibi gozukuyor ,,fl kisaligi cogu zaman kislalikla alakali oluyor