Lur-2006 Ddmyu ben Philips avent kullanıyorum süt sağip hastaneye götürdüm 12 gündür bebeklerim küvezde gayet güzel çekiyor. Kullanışlı.küçük bir motoru var ama çekimi gayet güzel Hatta şuanda de süt sağiyorum 😅
Lur-2006 Ddmyu süt poşeti istediğinizi kullanabilirsiniz zaten biberona birikiyor oradan siz döküyorsunuz süt poşeti markasi fark etmez yani 🙂
Aecer Gizemciftci ben de bundan aldım ama amazondan. Çok iyi kalitesi kullanmadım ama yorumları gerçekten iyiydi. Çalışan bir anne olarak işime çok yarayacağını düşünüyorum
Lur-2006 HeycanliMommy ben mavi olanı kullanıyorum. Günde 6 kere kullanıyorum kesin sterilize de ediyorum maşallah hiç tık demedi
Betul564 Bende yaklaşık 3 haftadır philips aventin mavisini kullanıyorum gayet memnunum bebeğim küvezde ona sağıyorum
cokkasmabeabi 1newmother lansinoh çiftli elektrikli 2 çocuğu çıkardı 5 yıl oldu alalı masaAllah sıra üçüncüde 😁 @Ddmyu
noran23 1newmother çok pahalılar ben ebebekten aldım gayet güzel çekim gücü o kadar para vermeye gerek yok bence
ballikedii 1newmother banada kuzenim lansinoh çiftli elektrikli verdi daha kullanamadım Salı doğumum var ama baya güzel çok beğendim