1newmother Deneyimleyen anneler yada tavsiye üzerine alan hangisi daha iyi çok kararsız kaldım öneriniz nedir yada başka bir marka öneriniz varsa paylaşabilirmisiniz?
Gizemciftci 1newmother bence şarjlı direk giyilir gogus pompasi alın onlar daha kullanışlı ben öyle aldim
16321 1newmother lansinov kullandım bebek meme tutmadı 3-4 ay gece gündüz ful sağıp verdim banamısın demedi maşallah
Gizemciftci 1newmother aldim.ama daha kullanamadım Doğum yapmadım daha ama son aylardayim markasını baskın atayim yorumlara göre aldim geldi çok güzel sağlam duruyor
Gizemciftci 1newmother https://www.hepsiburada.com/bebebao-240-ml-elektrikli-st-sama-pompasi-yurt-diindan-p-HBCV0000134WER?magaza=Fairy&url_src=and-product-detail
16321 1newmother o zaman yedek uç var yanında bi yıl kullandım değiştirdim daha güçlü çekmeye başladı. Ama pakette bi tane yedek uç var
1newmother Tgcmrt48 Philips avent mi kullandınız yengemde normal el pompası vardı ama zorlandı o sonra elektrikli aldı hem zaman kaybı oluyormuş elle
Aecer Gizemciftci ben de bundan aldım ama amazondan. Çok iyi kalitesi kullanmadım ama yorumları gerçekten iyiydi. Çalışan bir anne olarak işime çok yarayacağını düşünüyorum
Gizemciftci 1newmother urun linkini koydum bundan 2 adet aldim çok sağlam ve kullanışlı duruyor kullanmadım için bisey diyemiyorum ama alcaksaniz böyle alın hem sizi yormaz hem de rahat edersiniz
Hankub Ben 1 aydır lansinoh elektrikli olanı kullanıyorum. Çekimi çok iyi. Oldukça memnunum. Her gün kullanıyorum ve gücünde bir azalma da olmadı 🤗
Ddmyu 1newmother bunu bende merak ediyorum neye karar verdiniz bende ikisi arasında kaldım pek bilgi bulamadım
Lur-2006 Ddmyu ben Philips avent kullanıyorum süt sağip hastaneye götürdüm 12 gündür bebeklerim küvezde gayet güzel çekiyor. Kullanışlı.küçük bir motoru var ama çekimi gayet güzel Hatta şuanda de süt sağiyorum 😅