Alyatospik Gg123 aç karınla 2 yada 3 kurutulmuş kayısı ye üzerine bir bardak su iç çözer birde 2.3 litre su iç günlük kabıx olmazsın
Yasemindemirtas Gg123 aynı sorun bendr de oldu yatmadan önce 4-5 tane mandalina üzerine de bi koca bardak su. Derdime care oldu
Zhraaltun Gg123 kan ilaci kullsniyosan o yapıyodr sabhlari ac karnına bi tatli kasi zeytinyagi ic geciyo
Pszge Bende birşey sorucam randevuma daha varda bende iki üç gündür yapamıyorum tuvaletimi bu sorun yaratırmı çokta ıkınmak istemiyorum nolur bıkmaz diye bebeğime yada bana bi sorun yaratırmı bu 9 haftalık hamileyim
Gg123 Pszge ben 1 hafta çıkamadığımı biliyorum doktora sordum bişey olmaz o hissetmez dedi bebek nerde o nerde dedi ama ıkınma çok dedi ama insanın elinde olmuyor işte ben çok kötü oluyorum bu iki gündür iyiyim
Gmzcngi Gg123 ben cok çektim bu sorunu kuzum geceleri yatmadan yeşil ekşi elma yedim sabaha kadar bayağı calıstırıyodu bağırsaklarımı birtek o işe yaradı bende
Pszge Gg123 iyi bari ya ben rahatsız olmuyorum da bi sorun yaratır mı diye kafama takıldı teşekkür ederim
Seda54 Ozderr bende öyle biliyorum canım da muzla kakaolu sütü beraber yiyince bana böyle bir etki yaptı
Ozderr Gg123 alakası yok düzenli kullanmakla canım bazı bünyeler öyle bagırsaklar mı az calısıyor neyse fayda etmiyor