Gg123 Kızlar 14_+4 haftalık gebeyim ama çok fena kabızlık yaşıyorum benim gibi olup çözüm bulan var mı
Nisam2008 Gg123 cnm bendede aynı sorun var sabah aç karnına ılık suya 1 yemek kaşığı bal koy iç çok iyi geliyor
Seda54 Gg123 ben çareyi muz ve kakaolu sütte buldum canım gece yatmadan önce muzu be sütü içiyorum canım bana faydası oldu inşallahhhh size de faydası olur
Tugbatatli Gg123 ilk zamanlar sızın gıbıydm doktorum ıkınmamam gerektgını soyledı kaysı ve incir ikilisi sabah ye ister komposto et zatn zamnla duzeliyosun geçmş olsun 😊
Gg123 Seda54 ya inş olur artık çatlayacam resmen hazımsızlıkta yapıyor lavman yapmak istemiyorum sürekli acile gidiyorum direk lavman veriyor
Krfzhale Gg123 kan hapı kullanmıştım oda beni cok fena yapmıştı kullanıyorsan doktoruna bi danış canim kabızlık Doğum aşamasında da cok sıkıntılı bi arkadasım sırf kabizligindan 4gun çıkamadı hastaneden 😒 insallah bulunur bi cozum 🙏🏻
Seda54 Gg123 valla canım bende tesadüf fark ettim bunu gece yatmadan ne zaman yesem sabah tuvalete çıkıyorum yoksa bende çatlayacak gibi oluyordum
Gg123 Krfzhale neden hastanede kaldı ki benim baya uzun sürüyor çıkamama normal değil tabi önceden de vardı bu sıkıntım hamilelikte dahada arttı
Krfzhale Gg123 onunda varmis ve sezeryan oldu problemli oldugundan gazını cikaramadi dr u çıkarmadı o yuzden
HalisEbruoban Gg123 bendede vardı doktorum dubhulac dıye bı ılac verdı hemen duzeldı bebeklerde ıcıyo o ılacı bı zararı yok yada zeytın yagı ıc
senayck Gg123 Ben patates kızartması balık yediğim gün hemen cozuluyo 😊onun dışında danone probiyotik yoğurt iyi geldi
Gg123 Valla Allah yardımcımız olsun zor ya ağrısı bi yana sancısı bi yana bebeğe bişey olur korkusu bi yana
Halime23 Gg123 ben çareyi sabahları aç karnına sıcak limonlu suda buldum belki sizede iyi gelir deneyin derimm🤗
ShemsTural Her gun sabah kalktiginizda sari elma yiyip ustunden ilik su icin. Insallah duzelir. Duzenli yapin ama