defneveannesii_ Ben bu çantayı aldım, trendyoldan sipariş verdim birçok rengi var çeşit olarak☺️ Çantanın içi baya geniş benim çok hoşuma gitti, henüz doğum yapmadım kullanmadım ama az kaldı 2,5 ay sonra bol bol kullanacağım nasip olursa🌸💖
Sellmaseellma Euain eşim yıllar önce nike ın sırt çantasını almış sapasağlam bayada şey alıyor için bebde zevkime göre bulamadım onu kullanıyorum genişlik açısındaj güzel
Euain Sellmaseellma ben de öyle yapıcam galiba. Arkadaşım bol cepli büyük hacimli al onlar daha kullanışlı dedi. Bakıyorum şimdi ben de 😄
Sellmaseellma Ozge56 ama bunu almayı düşünüyorum ben sırt çantası sevmiyorum https://ty.gl/mpekjdy05p
Asyameva Zynppp_0999 henüz kullanmadım ama bende aldım ve çok beğendim. Kaliteli ve güzel duruyor. İnşallah memnun kalırız 😊
gudmorningbeya Ozge56 aynen o kol çantaları bana çok saçma geliyor kardeşim öyle aldı çocuğu mu taşısın onu mu taşısın eli kolu dolu oluyordu en rahatı sırt çantası
Deletedmom_110 Ozge56 Happy mom çantası kullanıyorum kalitesi şık görüntüsü genişliği falan harika tavsiye ederim 🌸