Euain Ozge56 ben de hiç zevkime göre bulamadım. Bir de arkadaşım normal anne çantalarından alma git adidas nike vs markaların büyük sırt çantalarından al dedi. Diğerleri çok küçük kalıyor dedi. Bilemiyorum ben de kararsızım 😄
Hizligonzales Ozge56 mcd bag almistim oğlumda kendi siteside var trendyolda da var asiri memnunum cok genis ic hacmi var kaliteli 2senedir kullaniyorum simdi kizim olacak bi 2senede onu goturur taş gibi duruyor
1072PINAR Ozge56 Trendyoldan babywind aldım çok memnunum,içi çok geniş herşeyini aldı.Kumasi da sağlam tavsiye ederim.
zeynozey Ozge56  Komşumun önerisi üzerine bunu aldım☺️
Sellmaseellma Euain eşim yıllar önce nike ın sırt çantasını almış sapasağlam bayada şey alıyor için bebde zevkime göre bulamadım onu kullanıyorum genişlik açısındaj güzel
gudmorningbeya Ozge56 2 sene önce baby Mom almıştım e bebekten çok memnun kaldım dünya sığıyor içine sığmıyor diyen arkadaşlar düzenli değildir kese kese ayırmıştım her şeyi 2 sene kullandım bu bebeğime de aynısını kullanıcam 🌷
zeynozey Ozge56 kumaş olarakta iyi, kalite olarakta. Bebek arabasına asılma apartıda çok iyi içide geniş bayağı☺️
gudmorningbeya Ozge56 aynen o kol çantaları bana çok saçma geliyor kardeşim öyle aldı çocuğu mu taşısın onu mu taşısın eli kolu dolu oluyordu en rahatı sırt çantası
Matmazelbebi Ozge56 Ben bunu aldım öneri üzerine baya gözü falan bol ve taşıması güzel kullanışlı geldi bana
zeynozey Matmazelbebi ay bu markanın çiçeklisini aldım, bu rengi çok istedim herkes çabuk kirlenir dedi🥲🥲 milleti dinledim çiçekli aldım ama aklım bu renkte 🤣🤣🤣
Busradundar10 İki gün önce sipariş verdim indirimde şuan hepsiburadada az önce teslim etti kargo her noktasında fermuar var gözü var gerçekten çok çok iyi bence kullanınca da umarım memnun kalırım ayrıca termos çantası da var ayrı bişekilde
Bezelyeannesii Ozge56 ben de dün sipariş verdim buradan görüp favorilemiştim milk & moo markası indirimde görünce hemen aldım çok geniş ve kullanışlı instagramda videolarını da izlemiştim bir bakın isterseniz ☺️ https://ty.gl/1914yerbbm
Matmazelbebi zeynozey Ama dışı hemen mendille silinip çıkan cinsten kumaş gibi değil fıtı fıtı ses çıkarıyor 😂🙈Bende çiçekli modeli görmemiştim o daha renkli eğlenceli duruyor olsun güle güle iyi günlerde kullanalım inşallah 😍❤️