3prensannesiii Bizde 21haftalik olduk 17haftalikken hissetmeye başladım bende.cinsiyetleriniz nedir kız bebekleri geç hareket etmeye başlar derler
Elitopatra25 Gkcem9561 bugün hissettim zaten canım şükürler olsun kendimi dinlemem gerekmiş demekki insan sessiz yanlız kalınca kendini dinleyince hissedebiliyormus anca 🥰
MoonLighty Elitopatra25 ah nasıl sevindimm 🥹 bundan sonra hep karnını açıp izleyesin gelecek o ilk anı hissettikten sonra öyle oluyor :) maşallah sağlıkla gelsin inşallah 😍
Ay-be Elitopatra25 ilk gebelikte 22 23 gibi hissettim bunda 18. Haftada. Hazir ol sende gelmek üzere 🤭
Elitopatra25 Ay-be geldi bile canım dün ben postu açtım oda hareket etmeye başladı içine doğdu demekki😂😂birşey sorucam ilersinde tekmeleyince can yakıyor mu ilk gebelik tecrübem yok
Ay-be Elitopatra25 tabiki bunları ufak dokunuş gibi düşün sonrası gelsin tekmeler acıttığı zamanlarda oluyor 😀
5678_ Elitopatra25 6. Ayımı bitirmek üzereyken özelikle kalabalık ortamlarda tekme çok atiyo sırf bu yüzden de TV sesini çok açıyorum