Deletedmom_116 Minik1Civciv İyi tosunum şükür Enfeksiyonu dusuyo iyice düşsün diye bekliyoruz . O iyi oldukça bende iyiyim . Tek srounum çok dikişim ve Dikişlerim iyileşmeden hastanede sürünmek 👀
Mrvsmt2502 Deletedmom_116 bende ikinci dolumu şehir Hastanesinde yapmayı düşünüyordum rahimin ters olduğu için 15 temmuz buraya gelme dedi. Nelerinden memnun kalmadınız acaba. Doğumdan sonra oraya sevk etmişlerdi doğumu orda yapmamama rağmen ilgilenmişlrdi ama polikliniği ve acili kötü diye duymuşmul
Minik1Civciv Deletedmom_116 ay evet canım ya zor o durum maalesef olsun ikinizde iyisiniz çok şükür önemli olan o inşallah bir an önce toparlasın ❤️🥹🥰💐
Deletedmom_116 Mrvsmt2502 Sehir hastanesi bana neler dedi ki demelerine rağmen mudahelede bulunulmadi riske attılar bildiğiniz. En son gittiğimde Dogurcam diyorum Send elbiseyi yok dediler kovaladilar Sabahına doğumum oldu . . 15 temmuzda doğum yaptım ve Allah razı olsun ebelerim çok iyiydi onlar olmasaydı belkide Hayata olmayabilirdim
Mrvsmt2502 Deletedmom_116 bende 15 temmuzda yaptım ama sanş sanırım ebe falan hemşireler çok iyiydi ebe değildi ve dolum için beklenmedi kesi atıp karnıma bastırdılar direkt yırtıkta oluştu. Öyle bi dikmiş ki hala elime et beni gibi parça geliyor çok kötü pekişti 😕 çuval büzer gibi dikmiş
Seyma0323 Ben bu yüzden devlet hastanelerden korkuyorum çok kötü hikayeler okudum, iyileride varda. Ben bu yüzden özel hastanede doğum yaptım çok memnun kaldım Çok geçmiş olsun canim.. benim bebekde kanda enfeksiyondan 10 gün yattı geçiyor korkmayın
Asel-2023 Deletedmom_116 bunu bende oğlumda yaşamıştım acilmam tam di ve bebeğim mideme doğru çıkmıştı stres ve panik ten oluyor Muş
Deletedmom_116 Asel-2023 Stres çok yapmamıştım ama Bebeğim strese girmiş sanırım Geriye geriye cikiyodu Ve artık son an riske girmişti
Ambrossia7 Deletedmom_116 bende dün sabah 7 den saat 2 ye kadar suni sancı aldım haftam dolduğu için (40+3) ama sancı ve açılma hiç olmadı sezaryene karar verdik spinal oldum benimde senin gibiydi hep yukarda biyerde toplanıyodu bi türlü kanala inmiyodu sezaryen sırasında doktor söyledi omuzlarından kordona asılmış meğer sallanır gibi o yüzden ne doğum başlamış ne tam olarak aşağı inmiş belki sizinde öyle bişey olmuştur
Deletedmom_116 Ambrossia7 Olabilir bilgim yok o konuda o kadar detaylı ama Deidgim gibi yukarı yukarı cekiliyodu sürekli Gelmiyodu çok zorlandım Sezeryana dönmeden ebeler sağolsun Doğum yaptım ama ikimizin de hayati riske girmis o sırada
esnyz14 Deletedmom_116 Allah’ım seni de bebeğini de korumuş gerçekten. Çok geçmiş olsun peki şu an sen ve bebiş nasılsınız?
Deletedmom_116 esnyz14 Oglum yanımda kuzu şükür Oda Allah tan Direk enfeksiyonla yatmadım öyle olsaydı yanımda olmazdı