Kızlar hikayemi anlatmıştım daha önce . Ama bilmediğim çok şey varmış Doğumumda. Yüksek enfeksiyonum vardı zaten ve Acilmam kolay ilerledi ama Doğum yapamadım Bebeğim geri geri kaciyodu sürekli çok zorlanmış vücudum Ben Hicbiseyin farkında değilim tabi. Ebe gelip gidip daha kuvvetli falan diyodu onu hatırlıyorum. Megersem ikimizin de hayati riski varmış bilmiyodum bebeğim İçerde kotulesiyomus ben zaten bittik haldeydim bayilcaktim . Cattim dar değildi fakat Oğlum geri gidiyodu ve catimdan gecemiyomus en son Son nefesim dedim ebeye Baktılar Olmucak karnıma bastirdilar. Ama bende morardim resmen Kesi atılmıştı zaten karnıma bastıra bastıra Çocuğum geldi sonunda . Neyse işte Aşırı zor olmuş fakat hicbiseyden haberim yokmuş bana söylememisler . Yeni duydum Bebeğimde o yüzden Bendeki enfeksiyon geçmiş Ve yükselmiş (crp26) Haberimiz yoktu aslında Allah büyük sariliktan yattık o sırada çıktı yoksa belirti verene kadar haberimiz olkucakmis . Çok şükür. Hicbiseyi gecijtirmeyin Özellikle doğum zamanında Tek doktor görüşüyle kalmayın size tavsiyem. (Konya şehir Hastanesi’ne ) kasladyim şuan yoktum ölmüştüm İ kadar dengesiz ki doktorlar Doğruyu diyen çok nadir . Aman çok dikkatli olun iyi bakın kendinize takipleyin .